Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Broodplank

Kookexpert heeft een breed assortiment broodplanken in alle soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een broodplank met een speciale rand om de kruimels mee op te vangen of voor een volledig gladde broodplank. Daarnaast zijn er broodplanken met of zonder handvat en zijn er verschillende vormen planken. Om ervoor te zorgen dat uw houten broodplank de gewenste kwaliteit blijft behouden is het verstandig om deze regelmatig in te oliën. Klik hieronder op een product voor meer informatie of om deze aan uw winkelmandje toe te voegen.

Broodplanken

Broodplanken zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren. De broodplanken op Kookexpert hebben verschillende producteigenschappen. Via de filter kunt u een keuze maken voor de door uw gewenste producteigenschappen van de broodplank. Er wordt dan automatisch een selectie gemaakt van de producten die aan uw eisen voldoen, zodat u eenvoudig de juiste broodplank voor uw keuken kunt vinden!

Serveerplank

De serveerplanken op Kookexpert zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren waardoor er altijd een is die bij u past. De planken kunnen in allerlei situaties gebruikt worden, zo kunt u met een Kookexpert serveerplank een prachtige kaasplank in elkaar toveren.

Houten serveerplank

Een houten serveerplank heeft haar elegantie niet verloren bij ons aanbod op Kookexpert. Van donker tot licht hout, voor alle huishoudens is er een bijpassende houten snijplank te vinden. Let bij het kiezen van een houten serveerplank er op voor welke functies deze gebruikt kan worden en hoe de schoonmaak werkt!

Houten broodplank

Prachtige houten broodplanken welke verschillende functies hebben. Het brood snijden en serveren bij een barbecue of sandwiches maken en serveren bij de lunch, alles kan met de kwalitatieve houten broodplanken van Kookexpert.

Ronde broodplank

Ook de vorm van uw nieuwe broodplank is natuurlijk belangrijk om over na te denken, zo kunt u kiezen voor vierkante, rechthoekige of zelfs ronde broodplanken. De designs in het assortiment broodplanken van Kookexpert komen van de beste merken, en dit ziet u terug - de mooiste vormen komen voorbij. Bekijk het assortiment en kies uw favoriete ronde broodplank!