Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Opties
Aantal pannen
Merk
Serie
Geschikt voor
Soort pannenset
Prijs
Levertijd
Korting

Pannenset

Met een pannenset van Kookexpert zult u nooit meer moeite hebben met het bereiden van uw maaltijden. Een pannenset is vaak een kookpannenset die aangevuld is met pannen uit een andere categorie, zoals braadpannen, koekenpannen of een steelpannetje. Aan de linkerzijde van deze pagina kunt u ons assortiment pannensets sorteren op het aantal pannen, de gewenste opties of het materiaal van de pan.

Pannenset

Kookexpert biedt een ruim assortiment pannensets, voor zowel de kleine als de grote keuken, en voor de professionele en de hobbykok. Met een pannenset is uw keuken in één keer voorzien van alle pannen die u nodig heeft. Een pannenset bestaat veelal uit een aantal kookpannen, met hierbij een braad-, koeken- of steelpan. De pannensets van Kookexpert zijn te verkrijgen van verschillende merken die producten van hoogstaande kwaliteit leveren, zoals BK, Fissler en WMF.

Pannenset inductie

Wilt u overstappen op het koken met een inductieplaat? Dan kunt u bij Kookexpert een pannenset aanschaffen speciaal voor inductiefornuizen. De pannen uit deze pannensets worden verwarmd door elektromagnetische straling. Dit is een efficiënte manier van opwarmen, aangezien er hierbij minder energie verloren gaat. Daarnaast is kokent op een inductieplaat een stuk veiliger dan met gas of keramiek. Het oppervlak wordt namelijk een stuk minder warm, waardoor er minder gevaar is.

RVS pannenset

Bent u op zoek naar een RVS pannenset? Dan bent u bij Kookexpert aan het juiste adres. De pannen gemaakt van roestvrijstaal zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. De pannensets bestaan uit verschillende soorten RVS pannen in verschillende maten. De pannensets worden veelal geleverd met deksels.

Zwarte pannenset

Bent u op zoek naar een stijlvolle pannenset? Kies dan voor een zwarte pannenset. De zwarte pannen hebben verschillende groottes en zijn verkrijgbaar in 4-delige en 5-delige sets. De zwarte pannensets zijn geschikt om in te koken, braden en bakken.