Pannenset

Met een pannenset van Kookexpert zult u nooit meer moeite hebben met het bereiden van uw maaltijden. Een pannenset is vaak een kookpannenset die aangevuld is met pannen uit een andere categorie, zoals braadpannen, koekenpannen of een steelpannetje. Aan de linkerzijde van deze pagina kunt u ons assortiment pannensets sorteren op het aantal pannen, de gewenste opties of het materiaal van de pan.

1 - 80 van 95

 

1 - 80 van 95

Pannenset

Kookexpert biedt een ruim assortiment pannensets, voor zowel de kleine als de grote keuken, en voor de professionele en de hobbykok. Met een pannenset is uw keuken in één keer voorzien van alle pannen die u nodig heeft. Een pannenset bestaat veelal uit een aantal kookpannen, met hierbij een braad-, koeken- of steelpan. De pannensets van Kookexpert zijn te verkrijgen van verschillende merken die producten van hoogstaande kwaliteit leveren, zoals BK, Fissler en WMF.


Pannenset Inductie

Wilt u overstappen op het koken met een inductieplaat? Dan kunt u bij Kookexpert een pannenset aanschaffen speciaal voor inductiefornuizen. De pannen uit deze pannensets worden verwarmd door elektromagnetische straling. Dit is een efficiënte manier van opwarmen, aangezien er hierbij minder energie verloren gaat. Daarnaast is kokent op een inductieplaat een stuk veiliger dan met gas of keramiek. Het oppervlak wordt namelijk een stuk minder warm, waardoor er minder gevaar is.