Menu
Menu
Soort Pan
Merk
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Inhoud (liter)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Koperen pannen

Koperen pannen zien er niet alleen stijlvol uit, maar hebben ook een aantal voordelen. Met koperen pannen heeft u optimale controle over de bereiding van uw gerecht. Koperen pannen reageren erg snel op temperatuur veranderingen en geleiden de warmte goed. Zo worden al uw gerechten snel gaar. Kookexpert heeft verschillende soorten koperen pannen zoals koperen sauspannen, koekenpannen van koper, koperen hapjespannen en koperen steelpannetjes.

Pan koper

Voor al uw koperen pannen kunt u bij Kookexpert terecht. Van koperen koekenpannen tot sauspannen en van steelpannen tot hapjespannen. Koperen pannen hebben een groot voordeel dat ze snel reageren op veranderingen van temperatuur. Zo heeft u de volle controle over uw gerecht en zet u snel een heerlijke maaltijd op tafel.

Koperen pannen inductie

Koper is geen ferromagnetisch metaal, waardoor het in principe ongeschikt is voor gebruik op inductie kookplaten. Toch zijn er een aantal merken die koperen pannen produceren die geschikt zijn voor een inductie fornuis. Dit doen ze veelal door een dunne laag RVS toe te voegen aan de onderkant van de pan, of te verwerken in de pan. Hierdoor is de pan wel geschikt voor inductie en kan de kok genieten van de goede geleiding van een koperen plan op een inductieplaat.