Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Merk
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Grillpan

Op deze pagina kunt u onze grillpannen vinden. Met deze pan kunt u heerlijk stukken vlees, vis of groenten bereiden. Een grillpan is zo gemaakt dat u de gerechten in een korte tijd op hoge temperatuur kunt bereiden. Veel grillpannen zijn van gietijzer gemaakt, een materiaal dat bestand is tegen hele hoge temperaturen en dus ook in de oven kan worden geplaatst. Gietijzeren pannen dienen met de hand te worden afgewassen. Hiernaast biedt Kookexpert ook een uitgebreid assortiment grillpannen van aluminium, welke iets lichter van gewicht zijn.

Grillpannen

Een grillpan is uiterst geschikt voor het grillen van groenten, vis of vlees op een gezonde wijze. Het materiaal van de grillpan is geschikt voor alle warmtebronnen, zodat u ook eenvoudig uw gerechten in de oven kunt bereiden, of op uw inductie kookplaat. Kookexpert biedt grillpannen van onder andere de populaire merken le Creuset, Risoli en Scanpan. Naast de grillpan heeft de Kookexpert een groot assortiment aan bak- en grillplaten.

Gietijzeren Grillpan

Als u een gietijzeren grillpan goed onderhoud, gaat deze uw hele leven lang mee. Gietijzer is een puur product zonder chemische lagen en beschikt niet over een anti-aanbaklaag. Deze anti-aanbaklaag wordt zelf gecreëerd door olie op hoge temperaturen te laten hechten aan het gietijzer. Nadat de olie is gehecht heeft u nauwelijks meer onderhoud aan de pan en kunt u vrijwel alles perfect bakken.

Inductie Grillpan

Met een grillpan die geschikt is voor inductie kunt u uitstekend grillen op uw inductieplaat. Uw grillpan wordt verwarmd door middel van een magneetveld. Enkel de pan wordt verwarmd, waardoor er minder energie verloren gaat wat leidt tot een snellere opwarming van uw grillpan. Het is belangrijk om te weten dat elke pan die magnetisch is gebruikt kan worden op een inductieplaat, ook wanneer de pan vervormd is wordt deze nog verwarmd door de magnetische kracht.