Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Aantal
Diameter (cm)
Vaatwasserbestendig
Krasbestendig
Hoogte (cm)
Inhoud (ml)
Prijs
Levertijd
Korting

Theeglazen

Als echte theeliefhebber kunt u bij Kookexpert terecht voor een schitterende collectie theeglazen in alle soorten, maten en kleuren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar theeglazen met een elegant design? Of gaat u toch liever voor een vrolijk kleurtje? Dankzij de grote verscheidenheid in de collectie is er voor iedere theeliefhebber wel een passend glas te vinden. Ideaal voor een luie middag op de bank, of een gezellig avondje kletsen met vriendinnen.

Theeglas

Op zoek naar nieuwe theeglazen van stevige kwaliteit? Neem dan eens een kijkje in de collectie theeglazen van Kookexpert. Hier vindt u diverse soorten theeglazen van gerenommeerde merken zoals: Blomus, Le Creuset, WMF en Leonardo. De theeglazen zijn gemaakt van eersteklas glas of aardewerk en blijven hierdoor jarenlang de mooie kwaliteit behouden. Gebruik de filters aan de linkerzijde van het scherm om te selecteren op de door u gewenste producteigenschappen.

Dubbelwandige theeglazen

Een dubbelwandig theeglas heeft meerdere voordelen ten opzichte van een enkelwandig theeglas. Zo heeft een dubbelwandig glas een geïsoleerde tussenlaag waardoor de drank langer op gewenste temperatuur blijft. Daarnaast zal de buitenste wand niet gloeiend heet worden en kunt u het glas perfect met twee handen vast houden zonder uw hand er aan te verbranden.