Menu
Menu

Alle ASA producten

ASA Selection heeft oog voor detail en de laatste trends, en dat ziet u zeker terug in het assortiment. Binnen de collecties van ASA staan het trendy en moderne design centraal. De visie van ASA is dan ook als volgt: ‘Simpele dingen zijn mooi’. Bij Kookexpert vindt u een uitgebreid assortiment van dit klassieke, maar toch trendy merk. Bovendien bent u bij ASA verzekerd van de allerhoogste kwaliteit, door het gebruik van enkel hoogwaardige materialen. Bekijk snel de collectie van ASA Selections en selecteer uw persoonlijke favorieten. 

ASA placemats

Bij ASA Selection vindt u alles wat u nodig heeft voor op tafel, alles volgens de laatste trends. De tafel zal er altijd mooi gedekt bij staan, van de onderborden, tot de mokken. Een simpel ontbijtje of een groot diner is niet meer compleet zonder het servies van ASA Selection. Elk eetmoment wordt genieten in stijl! Zo heeft ASA selections ook schitterende placemats die elke tafel doen stralen. Daarnaast zijn deze placemats ook zeer handig in gebruik.

ASA servies

Met een beeldig servies van ASA Selection dekt u elke tafel in stijl op. De prachtige serviezen passen perfect bij ieder interieur. De beeldige kleuren en designs zorgen voor een prachtige uitstraling van het servies. De serviezen zijn gemaakt van de beste materialen en blijven daardoor een langere tijd netjes voor gebruik. Op Kookexpert bieden wij u graag de serviezen van ASA selections aan. Met welk servies gaat u de eettafel feestelijk aankleden?

ASA Saisons collectie

De ASA Saisons collectie bestaat uit prachtige porseleinen servies. Deze collectie is ontzettend uitgebreid, hierdoor is het mogelijk om een compleet servies samen te stellen. Uniek is de uitstraling die de ASA Saisons collectie kent. Tijdens het bakproces worden de producten uit deze lijn namelijk voorzien van een speciaal glazuureffect. Dit geeft de producten een stoere en moderne uitstraling. Het ASA Saisons servies is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

ASA À Table

De ASA À Table is een collectie die bestaat uit prachtig, klassiek servies. De tijdloze kleur wit voert dan ook de boventoon in deze collectie. De producten uit deze collectie zijn gemaakt van hoogwaardig porselein. Dit materiaal geeft de producten een glanzende uitstraling, maar zorgt er ook voor dat de ASA À Table collectie lang meegaat. Simpel, maar toch eigentijds, dat is de ASA À Table collectie.