Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Met de producten van ASA Selection ziet de tafel er binnen de kortste keren picobello uit, en niet enkel vanwege het heerlijke diner dat u hebt bereidt. De tafel dekt u met het servies volgens de laatste trends. U vindt hier alles wat u nodig heeft om de keuken mooi aan te kleden en uw creaties adembenemend te kunnen presenteren. Ook de koffie en thee serveert u met de ASA theepotten en mokken aan uw visite.

ASA placemats

Bij ASA Selection vindt u alles wat u nodig heeft voor op tafel, alles volgens de laatste trends. De tafel zal er altijd mooi gedekt bij staan, van de onderborden, tot de mokken. Ook de koffie en thee serveert u helemaal in stijl. U kunt kiezen uit verschillende stijlen en materialen. Hout, keramiek, porselein, zo vindt u altijd iets dat bij de rest van uw interieur past. Een simpel ontbijtje of een groot diner is niet meer compleet zonder het servies van ASA Selection. Elk eetmoment wordt genieten in stijl! Zo heeft ASA selections ook schitterende placemats die elke tafel doen stralen. Daarnaast zijn deze placemats ook zeer handig in gebruik.

ASA servies

Met een beeldig servies van ASA Selection dekt u elke tafel in stijl op. De prachtige serviezen passen perfect bij ieder interieur. De beeldige kleuren en designs zorgen voor een prachtige uitstraling van het servies. De serviezen zijn gemaakt van de beste materialen en blijven daardoor een langere tijd netjes voor gebruik. Op Kookexpert bieden wij u graag de serviezen van ASA selections aan. Met welk servies gaat u de eettafel feestelijk aankleden?