Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd

Missoni

Missoni

Missoni is een Italiaans merk dat in 1953 is opgericht. Dit luxe merk staat bekend om de eigentijdse prints en high-end producten. De producten van Missoni zijn dan ook ware eye-catchers! Het merk kent een home-lijn, waarbij de focus ligt op het creëren van een gezellige en warme sfeer in huis. Het stijlvolle assortiment kent een hoogwaardige kwaliteit en luxueuze uitstraling. Bij Kookexpert vindt u de home-lijn van dit prachtige merk.

Missoni Home

De home collectie van het kwaliteitsmerk Missoni bestaat uit echte eye-catchers. Van prachtige borden tot sets van kopjes en schotels, alles is te vinden in deze mooie collectie op Kookexpert. Deze luxueuze collecties hebben de welbekende zigzag prints. Door de hoogwaardige kwaliteit gaat deze home collectie erg lang mee. Dit prachtige assortiment wordt grotendeels geleverd in schitterende cadeauverpakkingen waardoor deze perfect zijn om cadeau te doen.

Missoni servies

De favoriet van liefhebbers van stijl en luxe is het Missoni servies. De kenmerkende, veelkleurige zigzag print komt ook bij het Missoni servies prachtig tot uiting! Een echte eyecatcher zijn de kopjes met bijbehorende schoteltjes. Deze sets stralen elegantie en schoonheid uit. Een groot deel van het assortiment wordt geleverd in een prachtige geschenkverpakking, op en top luxe. Met het Missoni servies bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, in combinatie met stijl en een vleugje luxe.