Menu
Menu

Meenemen

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Meenemen

Altijd in voor een bakje koffie of thee? Met de handige koffie-to-go bekers en thermoflessen, kunt u waar u maar wil genieten van je favoriete drankje. In ons assortiment vindt u namelijk drinkbekers, reisbekers, thermobekers en thermoflessen in allerlei verschillende maten en kleuren die geschikt zijn voor onderweg. Houdt u niet zo erg van koffie of thee? Geen probleem, want in ons assortiment vindt u ook handige waterflessen. Bekijk het volledige aanbod hieronder.

Koffiebeker to go

Neemt u graag uw drankje mee buiten de deur? Dan zijn reisbekers, thermosflessen, en thermosbekers erg geschikt. In ons assortiment vindt u het allemaal. Met deze handige bekers en flessen blijft uw drankje lang warm en kunt u gemakkelijk en lekvrij drinken. Daarnaast zijn deze bekers en flessen ook het nog eens erg goed voor het milieu. U bespaart op weggooibekers en kunt zelfs korting krijgen bij populaire koffiezaken als u uw eigen beker meeneemt. Bekijk het aanbod to-go bekers en flessen hierboven en kies uw favoriet. Zo kunt u waar dan ook genieten van uw favoriete drankje.

Reisbeker

Zit u veel op de weg? Staat u iedere ochtend en of avond in de file? Dan is een reisbeker ideaal voor u! Vul de reisbeker met verfrissend water, koffie of thee, en het blijft uren lang of koud, net wat u wenst. Door de handige opening is de kans op lekken of knoeien ook minimaal, zodat u optimaal kunt genieten van uw drankje to go.

Drinkbeker

Drinkbekers zijn ideaal om snel ergens mee naartoe te nemen. Gaat u even sporten? Zorg ervoor dat u dan altijd wat water meeneemt. Gaat uw kindje naar school? Dan kunt u deze ook vullen met water of melk, zodat uw kindje gedurende de dag altijd kan drinken wanneer hij of zij dorst heeft. De bekers zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren.

Waterfles

De waterflessen die wij in ons assortiment hebben zijn een musthave voor iedereen die aan het milieu denkt én aan zichzelf. Het is ontzettend belangrijk om iedere dag minimaal 1,5L water te drinken en deze flessen zijn dan een enorme stok achter de deur. Doe ze in je tas, zet ze op het bureau en zorg ervoor dat je aan het einde van de dag genoeg water hebt gedronken.

Thermosbeker

Kunt u de dag niet starten zonder een kopje koffie? Maar heeft u tegelijkertijd in de ochtend altijd ontzettende haast. Dan is een thermosbeker de ideale uitvinding voor u. Neem uw koffie of thee mee in de auto, en u heeft altijd warme drank tot uw beschikking. Door de thermoswand blijft uw drinken urenlang warm. Ontdek het zelf en bekijk het assortiment!

Thermosfles

Wilt u meer dan één kopje koffie of thee meenemen voor onderweg? Dan zou een thermosfles enorm handig zijn voor u. Omdat de fles een grote inhoud heeft kan er veel drank in, en zal deze ook extra lang warm blijven. Het verschil tussen de thermosflessen en de thermosbekers zit hem vooral in het formaat van de opening, die is bij flessen namelijk wat kleiner. Dit maakt het dat de inhoud minder van temperatuur veranderd als u de fles openmaakt, waardoor dit bijvoorbeeld makkelijker is als u regelmatig een slokje wilt nemen!

Lunchbox

Wanneer u het prettig vindt uw eigen lunch te eten, omdat u er zeker van wilt zijn dat wat u eet vers is, dan kunt u niet zonder een lunchbox! We hebben verschillende lunchboxen in mooie designs, zodat u altijd goed voor de dag kan komen met uw eigen broodtrommeltje.