Menu
Menu

Stelton

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Stelton

Stelton is een Deens bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in keukengerei. Het kwaliteitsmerk is opgericht door 2 vrienden genaamd Stellan en Carton. Zij hebben hun namen samengevoegd en sindsdien een van de best bekende design merken opgericht. De combinatie van kwaliteit en duurzaamheid hebben ervoor gezorgd dat het merk gewild is bij iedereen. Wacht daarom niet langer en vind vandaag nog uw ideale producten. Gebruik de filters om uw voorkeuren op te geven.

Stelton waterkoker

Het Deense merk Stelton is een gerenommeerd merk op het gebied van prachtige keukenartikelen. Het merk heeft een groot assortiment met diverse producten, zoals waterkokers. Met deze beeldige waterkokers zet u in een hand omdraai een lekker kopje thee. De waterkokers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Hierdoor is er altijd een waterkoker die goed bij uw keuken past. Op kookexpert bieden u wij graag het ruime aanbod van Stelton aan.

Stelton Emma waterkoker

De elektrische Emma waterkoker van Stelton is een aanwinst voor in uw keuken. De Emma waterkoker is ontworpen door HolmbäckNordentoft en heeft hierdoor een typisch Scandinavisch design. De kan is 360˚ draaibaar op het voetstuk door de draadloze kan, wat zorgt voor ultiem gebruiksgemak. De waterkokers uit de Emma serie zijn voorzien van een uitneembaar kalkfilter, een droogkookbeveiliging en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Door deze eigenschappen heeft de waterkoker een lange levensduur en kunt u deze lange tijd gebruiken.

Stelton thermoskan

Bent u opzoek naar een nieuwe thermoskan van een hoge kwaliteit? Het merk Stelton heeft een zeer divers assortiment aan thermoskannen. De kannen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Hierdoor is er altijd een thermoskan die voor u perfect is. Daarnaast zijn de schitterende thermoskannen ook te verkrijgen in allerlei maten, zoals 400 ml en 1 liter. De kwaliteit van deze Stelton thermoskannen is erg goed. Uw koffie of thee blijft dan ook lang warm tijdens het reizen.

Stelton EM77

De Stelton EM77 is een zeer populaire serie van Stelton en is tegenwoordig niet meer weg te denken uit veel keukens. De Stelton EM77 komt in een strak en minimalistisch design en kan daarom goed gecombineerd worden met de rest van uw keuken. Deze serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, zodat er altijd een geschikte optie bijzit voor u!