Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Stelton waterkoker

Het Deense bedrijf Stelton heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen van keukengerei. Door de combinatie van kwaliteit en duurzaamheid is het merk erg geliefd bij vele mensen. In het grote assortiment van Stelton vindt u onder andere prachtige waterkokers. De waterkokers van Stelton hebben een strak design waardoor het prachtig staat in elk interieur. Met deze waterkokers zet u binnen no time een heerlijk kopje thee. De waterkokers zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Bekijk het aanbod op Kookexpert en laat u verrassen door het aanbod!

Stelton em77 waterkoker

De Stelton em77 waterkoker heeft een prachtig simplistisch en strak design. Typisch een Scandinavische stijl. Met deze gave waterkoker heeft u een prachtig exemplaar wat zeker geen straf is om het op het aanrecht te hebben staan. Het wordt een stijlvolle toevoeging aan het interieur. De em77 is gemaakt van kunststof en daardoor ook makkelijk te reinigen. Daarnaast heeft de Stelton em77 een inhoud van 1,5 liter.

Stelton Emma waterkoker

Ook de Stelton Emma waterkoker zit in het assortiment. Deze waterkoker heeft net als de em77 een strak design en is een prachtige toevoeging voor uw interieur. De Emma waterkoker is ontworpen door HolmbäckNordentoft. Het design is typisch Scandinavisch en past daarom in elke keuken. Het houten handvat geeft deze waterkoker ook een leuke touch. De Emma waterkoker heeft een los deksel en kan makkelijk gereinigd worden.