Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Thermoskan

Wilt u lang een grote hoeveelheid koffie warm houden? Dan is een thermoskan de perfecte oplossing. Een thermoskan is ideaal voor in huis als u veel bezoek heeft, maar kan ook uitstekend onderweg gebruikt worden als u bijvoorbeeld een lange trip tegemoet gaat. In ons assortiment thermoskannen vindt u verschillende soorten thermoskannen van de beste merken, waarmee een grote hoeveelheid drank lang warm gehouden kan worden.

Isoleerkan

Of u nu op zoek bent naar een thermoskan voor tijdens de picknick of juist op zoek bent naar een thermoskan voor thuis, hier bij Kookexpert vindt u een ruim aanbod thermoskannen voor welke gelegenheid dan ook. Met een thermoskan kunt u een grote hoeveelheid koffie warm houden, dankzij de goede isolatie. Dit is natuurlijk ideaal wanneer er bezoek komt. Een thermoskan is een onmisbaar item wat iedere koffie liefhebber in huis zou moeten hebben. Daarnaast zien de thermoskannen in onze collectie er ook nog eens prachtig uit.

Koffiekan

Een koffiekan is niets meer dan een kan of houder waarin koffie wordt bewaard. Koffiekannen worden gemaakt van verschillende materialen en hebben veelal een isolerende werking om de koffie op temperatuur te houden. Naast het warm houden van uw drankje zijn de koffiekannen tegenwoordig zo ontworpen dat ook de aroma's voor een lange tijd behouden kunnen worden in de kan. Trekt u de kan dus na een paar uur open, dan zit er nog steeds de smaakvolle koffie in die u in de ochtend erin hebt gegoten.