Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Gebruik
Stapelbaar
Prijs
Levertijd
Korting

Voorraadbussen

In een voorraadbus sluit je eten luchtdicht af waardoor je eten langer vers blijft. Ook is het handig als je grote verpakkingen suiker of koffie goed wilt bewaren. De meeste voorraadbussen zijn gemaakt van glas, kunststof of metaal. Een voorraadbus van metaal wordt ook wel voorraadpot genoemd. Extra voordeel van voorraadbussen van glas is dat je altijd ziet hoeveel voorraad je nog hebt.

Voorraadpot

Wanneer u etenswaren vers wilt houden kunt u deze in een voorraadbus bewaren. Het voordeel van een voorraadbus is dat deze luchtdicht is, waardoor het eten langer vers blijft. Er zijn voorraadbussen van kunststof, RVS en staal. In veel voorraadbussen zit een doorzichtig glas waar u doorheen kunt zien hoeveel voorraad er nog in de bus zit. U kunt kiezen uit verschillende maten voorraadbussen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de filters links op de pagina.

Voorraadbus zwart

Voorraadbussen worden ruim vertegenwoordigd in het assortiment van Kookexpert. De bussen komen en gaan in veel verschillende vormen, merken, kleuren en prijsklassen. Past een zwarte voorraadbus mooi bij uw keuken? Wacht dan niet te lang en haal vandaag nog een prachtige en functionele bus in huis.