Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Merk
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Kookpan

Op de pagina kunt u al onze kookpannen vinden. U kunt hier kookpannen van alle bekende merken vinden, zoals BK, Fissler, Greenpan, Habonne, Le Creuset en WMF. Kookpannen zijn gemaakt van verschillende soorten materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten maten. U kunt de filter aan de linkerkant gebruiken om de gewenste eigenschappen van uw nieuwe kookpan te selecteren. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken krijgt u meer informatie over het betreffende product en heeft u de mogelijkheid uw nieuwe kookpan direct te bestellen of om deze aan uw winkelwagen toe te voegen.

Kookpot

Zoals de naam al zegt, zijn kookpotten uiterst geschikt voor het koken van etenswaren. Deze pannen zijn geschikt voor het bereiden van stamppotten en soepen. Het zijn eenvoudige pannen die bestemd zijn voor het gemakkelijk bereiden van heerlijke maaltijden. Het ruime assortiment kookpannen van Kookexpert omvat pannen voor ieder type kookplaat. De meeste kookpannen worden met deksel geleverd voor extra snelle en gelijke garing van uw gerecht. In de banner bovenaan de pagina kunt u de pannen selecteren op best verkocht, de voordelige keus en de meest exclusieve producten van het assortiment.

Snelkookpan

De snelkookpan wordt ook wel de hogedrukpan genoemd. In de pan worden levensmiddelen gekookt onder hoge druk. Hierbij raakt de kooktemperatuur boven de 100° Celsius en worden de gerechten extra snel klaar. Dankzij de korte bereidingstijd worden de vitaminewaarden beter behouden. Het gebruiken van een snelkookpan is erg eenvoudig. U hoeft enkel water in de snelkookpan te doen waarna u de gewenste stand instelt. Vervolgens plaatst u de snelkookpan op de warmtebron. De druk in de pan neemt toe en u kunt aan de hand van de drukregelaar zien hoe ver uw gerecht is.

Inductie Kookpannen

De Kookpannen die geschikt zijn voor inductie hebben bepaalde vereisten. De pan moet beschikken over een dikke magnetische bodem, zodat de elektromagnetische straling de pan op kan warmen. De dikke bodem zorgt ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden. Met een inductie kookpan bespaart u energie en beschikt u over maximale controle, egale verwarming en snelle kooktijden.