Menu
Menu
Soort Pan
Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Merk
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Keramische Pannen

Hieronder vindt u ons aanbod aan keramische pannen. Deze pannen beschikken over een speciale keramische laag waardoor het eten niet aankoekt aan de pan. Door de speciale anti-aanbaklaag is de pan geschikt om etenswaren te bakken zonder olie of boter. Daarnaast zijn deze pannen makkelijk schoon te maken. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het betreffende product en heeft u de mogelijkheid om het product aan uw winkelwagen toe te voegen.

Keramische pan

Keramische pannen beschikken over een keramische anti-aanbaklaag. Men beweert dat de keramische pannen milieuvriendelijker zijn in tegenstelling tot de PFTE antiaanbaklaag bij 'normale' anti-aanbakpannen. De keramische laag is beter bestand tegen hogere temperaturen en is hard, waardoor een pan met een keramische antiaanbaklaag krasbestendig is. Keramische pannen zijn te gebruiken op een keramische of inductie kookplaat. Kookexpert biedt ook Keramische Pannensets aan indien u wilt overstappen naar Keramisch koken. Voor pannen speciaal geschikt voor uw inductie kookplaat, klik hier.

Keramische koekenpan

Een keramische koekenpan heeft een keramische anti-aanbaklaag. Deze koekenpannen zijn bestand tegen hoge temperaturen, zijn krasbestendig en milieuvriendelijker dan niet keramische pannen. U kunt de keramische koekenpannen ook gebruiken met een inductie kookplaat. De pannen zijn makkelijk schoon te maken.