Barbecue

Barbecue

Het belangrijkste kookartikel voor een zomerse dag is uiteraard een barbecue. Bij ons vindt u de beste kwaliteit aan houtskoolbarbecues en alles wat daaromheen bij komt kijken! Merken als LotusGrill en Bodum gaan u helpen aan de perfecte gerechten zodat u optimaal kunt genieten van een heerlijk rokerige smaak. Kies de soort die bij u past en geniet deze zomer van een gezellige etentje met familie en vrienden. Naast een nieuwe barbecue, bent u ook voor alle accessoires, verschillende leren barbecue schorten en brandstoffen voor de barbecue hier op de juiste plek.

1 - 80 van 137

 
Barbecue Cobb Premier
SALE

Barbecue Cobb Premier

€ 169,95

€ 159,00

Barbecue Cobb Pro Roze
SALE

Barbecue Cobb Pro Roze

€ 154,95

€ 149,00

Barbecue Cobb Pro Petrol
SALE

Barbecue Cobb Pro Petrol

€ 154,95

€ 149,00

Barbecue Cobb Supreme
SALE

Barbecue Cobb Supreme

€ 279,00

€ 249,00

Barbecue Cobb Premier Gas
SALE

Barbecue Cobb Premier Gas

€ 239,00

€ 215,00

1 - 80 van 137

Barbecue

Heeft u wel eens een zomer doorgebracht zonder te hebben gebarbecued? Een barbecue is een artikel wat absoluut niet kan ontbreken wanneer u de plank niet mis wil slaan bij het geven van een etentje in de zomer voor vrienden of gezellig met uw gezin. De houtskoolbarbecues van Kookexpert.nl zorgen voor een geweldig rokerige smaakervaring, welke daarnaast heel eenvoudig in gebruik zijn. Daarnaast zijn de barbecues van allerlei accessoires te voorzien, waardoor met nog meer variatie gebakken kan worden!


Rookovens

Een rookoven is een populair middel om vis- en vleeswaren te roken. Dit gebeurt door middel van het gloeien van de houtsnippers in de oven. Dit proces veroorzaakt rook, waardoor het vlees of de vis wordt gegaard met een specifieke smaak. Kookexpert biedt in het assortiment zowel kleine als grote rookovens, en een ruime keuze in verschillende soorten rookmot.


Tafelbarbecue

Kookexpert biedt een ruim assortiment tafelbarbecues in verschillende kleuren en van diverse merken. Een tafelbarbecue zorgt dat niemand de tafel hoeft te verlaten om de barbecue in de gaten te houden. Deze compacte barbecues kunt u ook eenvoudig meenemen naar een feestje of gelegenheid.