Menu
Menu

Barbecue

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Barbecue

Het belangrijkste kookartikel voor een zomerse dag is uiteraard een barbecue. Bij ons vindt u de beste kwaliteit aan houtskoolbarbecues en alles wat daaromheen bij komt kijken! Merken als LotusGrill en Everdure gaan u helpen aan de perfecte gerechten zodat u optimaal kunt genieten van een heerlijk rokerige smaak. Kies de soort die bij u past en geniet deze zomer van een gezellige etentje met familie en vrienden. Naast een nieuwe barbecue, bent u ook voor alle accessoires, verschillende leren barbecue schorten en brandstoffen voor de barbecue hier op de juiste plek.

BBQ

Heeft u wel eens een zomer doorgebracht zonder te hebben gebarbecued? Een barbecue is een artikel wat absoluut niet kan ontbreken wanneer u de plank niet mis wil slaan bij het geven van een etentje in de zomer voor vrienden of gezellig met uw gezin. De houtskoolbarbecues van Kookexpert.nl zorgen voor een geweldig rokerige smaakervaring, welke daarnaast heel eenvoudig in gebruik zijn. Daarnaast zijn de barbecues van allerlei accessoires te voorzien, waardoor met nog meer variatie gebakken kan worden!

Rookovens

Een rookoven is een populair middel om vis- en vleeswaren te roken. De rookovens werken middels het gloeien van de houtsnippers in de oven. Een proces welke rook veroorzaakt, waardoor de producten in de oven garen. Het populaire effect wat hierbij ontstaat is de de unieke smaak aan de producten, zoals vis of vlees. Een sterke rooksmaak is uniek voor deze manier van productbereiding. Kookexpert biedt in het assortiment zowel kleine als grote rookovens. Daarnaast zijn er ook verschillende rookmotten en rookpellets beschikbaar.

Tafelbarbecue

De tafelbarbecues van Kookexpert staan voor een hoge kwaliteit in combinatie met een groot aanbod. Een tafelbarbecue zorgt ervoor dat niemand de tafel hoeft te verlaten om de barbecue in de gaten te houden. Deze compacte barbecues zijn beschikbaar in verschillende kleuren, vormen en materialen. Kies een tafelbarbecue die bij uw wensen aansluit en neem deze mee naar uw buren, vrienden of het buurtfeest! De grote van de barbecue kunt u ook nog zelf beïnvloeden!

Brandpasta

Heeft u een hekel aan lang wachten, en wilt u het liefst dat de barbecue binnen enkele minuten heet is? Gebruik dan een brandpasta van het gerenommeerde merk LotusGrill, welke ervoor zorgt dat de barbecue in no time op temperatuur is. De brandpasta is uiteraard geur - en smaakloos zodat het geen enkel nadelig effect zal hebben op uw biefstuk of garnalenspiesje!

Houtskool

De houtskool die wij hebben opgenomen in ons assortiment in geschikt voor iedere barbecue. De houtskool heeft een perfecte samenstelling waardoor het snel deze snel op de juiste temperatuur is, zodat u in een mum van tijd het vlees op de barbecue kan leggen. De kolen gaan extra lang mee, wat betekent dat u in de lente of zomer nog vaker gebruik kunt maken van uw barbecue.

Barbecue Accessoires

Er zijn ontzettend veel accessoires die u kunnen helpen met het bereiden van uw vlees, vis of groenten op de barbecue. U zou kunnen denken aan een speciale grillplaat, een vleesverzwaarder of bijvoorbeeld een rekje om uw vis in te leggen. Al deze artikelen maken het barbecueën nog eenvoudiger én lekkerder. Ontdek verschillende topmerken als Gefu, LotusGrill en Cobb in de collectie barbecue accessoires van Kookexpert.

Houtskool Barbecue

Wil je de barbecue snel warm hebben en houd je van een rokerige smaak aan het vlees? Dan is een houtskool barbecue wat je zoekt! We hebben verschillende speciale houtskool barbecues in ons assortiment, sommige met alleen een rooste, anderen met een afsluitbare deksel. Neem rustig een kijkje in de collectie en ga goed voorbereid het barbecueseizoen in!

Leren Schort

Eten bereiden op de barbecue is natuurlijk heerlijk, echter kan het helaas wel eens voor vlekken zorgen die niet makkelijk te verwijderen zijn. Daarom hebben wij een mooi assortiment van brandwerende leren schorten. De schorten bieden uiteraard veel bescherming, maar ze zijn ook nog eens prachtig om te zien. Daarnaast is het voordeel van leer dat de schorten naarmate de tijd verstrekt, alleen maar mooier worden!