Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Geschikt voor
Prijs
Levertijd
Korting

Steelpan

Hieronder kunt u ons assortiment van steelpannen vinden. Een steelplan is een soort kookpotje gekenmerkt door een lange steel. Deze steel zorgt voor extra gebruiksgemak tijdens het koken en uitschenken. Een aantal steelpannen zijn tevens voorzien van een koudgreep, waardoor u direct na het koken de inhoud van uw pan al veilig kunt overgieten. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken komt u meer te weten over de betreffende pan en heeft u de mogelijkheid deze aan uw winkelwagen toe te voegen.

Steelpannetje

Een steelpan is uiterst geschikt voor het koken van bijvoorbeeld melk, eieren of kleine hoeveelheden groenten. Dankzij de steel is het eenvoudig om zonder enig gevaar de verwarmde vloeistof uit het pannetje te schenken. Het ruime assortiment steelpannen van Kookexpert omvat pannen met verschillende diameters, zodat voor ieder huishouden de perfecte pan gevonden kan worden. Naast een ruim assortiment steelpannen, biedt Kookexpert ook een uitgebreide keuze andere typen pannen van hoge kwaliteit.

Steelpan inductie

Om een steelpan te kunnen gebruiken op een inductieplaat dient de steelpan voorzien te zijn van een bodem van inductiegeschikt materiaal. Het voordeel van inductiepannen is dat de bodem gelijkmatig opgewarmd wordt. Hierdoor zal de saus evenredig opgewarmd worden. Op Kookexpert vindt u een ruim assortiment aan steelpannen. Bent u specifiek op zoek naar een soort steelpan? Maak dan gebruik van de filters om uw zoekresultaten te verkleinen.

Steelpan met deksel

Op deze pagina treft u alle steelpannen uit ons assortiment. De steelpannen worden aangeboden door diverse toonaangevende kookmerken die garant staan voor de kwaliteit van hun producten. Bent u op zoek naar een steelpan met deksel? Maak dan gebruik van de filter 'Inclusief deksel' en kies de pan die voldoet aan uw wensen en behoeftes.