Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Vorm
Merk
Serie
Antiaanbaklaag
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Krasbestendig
Prijs
Levertijd
Korting

Muffinvormen

Hier kunt u verschillende muffinvormen vinden. De vormen variëren van papieren vormen waar één enkele muffin in past tot vormen waar 6, 12 of zelfs 24 muffins in passen. U heeft een ruime keuze in vormen. De producten die Kookexpert levert zijn allen van bekende merken zodat u ervan uit kan gaan dat u kwaliteit in huis haalt met deze producten. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het product en kunt u deze aan uw winkelwagen toevoegen.

Cupcake vormpjes

Het bakken van muffins is helemaal in! De kleine cakejes zijn leuk om te maken, eten en uit te delen. De muffins worden gebakken in een speciaal blik, zodat deze hun vorm behouden tijdens het garingsproces. U kunt ervoor kiezen 6, 12 of zelfs 24 muffins in één keer te bakken. De muffinblikken zijn te verkrijgen in een traditionele muffinvorm en leuke, speelse variaties hierop zoals bijvoorbeeld hartjes. Kiezen voor een muffinvorm van Kookexpert is kiezen voor kwaliteit!

Siliconen muffinvorm

De siliconen muffinvorm is erg populair geworden in de laatste jaren. Hierbij zetten wij graag de voordelen van een siliconen vorm op een rijtje. Ten eerste zijn de vormen erg flexibel en kunt u de muffin eenvoudig uit de vorm drukken zonder dat de muffin uit elkaar valt. Daarnaast bevat de siliconen vorm een goede anti-aanbaklaag waarmee aanbranden voorkomen wordt. Als laatst zijn er ook losse muffinvormen verkrijgbaar waarbij u de muffin uit de vorm kunt eten.