Menu
Menu

Alle Leonardo producten

Het populaire Duitse merk Leonardo staat bekend om haar prachtige assortiment van glas. De producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar zien er ook altijd prachtig en elegant uit. Leonardo heeft als motto: 'Glas is liefde' en dit ziet u terug in de producten. Ontdek de koffie- en theeglazen waar het merk bekend mee is geworden, maar ook de mooiste borden, schotels en schalen kunt u bij Leonardo vinden. Met de producten van dit topmerk kiest u voor prettige producten die er prachtig uit zullen zien in uw huis.

Leonardo borden

Het merk Leonardo staat vooral bekend om haar glaswerk, en daarmee haar glazen. Het merk heeft de prachtige designs en hoogwaardige kwaliteit echter ook doorgetrokken naar haar borden, welke dan ook meegaan in de enorme populariteit van het merk. De borden zijn beschikbaar in verschillende kleuren en designs, en worden voornamelijk van het prachtige en stevige materiaal aardewerk gemaakt. Combineer de borden met uw glazen, kopjes en overige om zo een prachtig geheel servies te vormen. Een mooi gedekte tafel kan iedereen blij maken.


Leonardo series

Het merk heeft een zeer uitgebreid assortiment, en regelmatig wordt dit uitgebreid met nieuwe series. Dit betekent dat u in een serie verschillende producten kan vinden die qua designs, kleuren of andere zaken goed bij elkaar passen. Enkele van de populairste series zijn de Matera en Puccini serie, welke u kunt vinden op de bijbehorende pagina’s. Ook de overige series kunt u natuurlijk vinden bij Kookexpert, kijk rustig rond in het gehele assortiment en kies uw favorieten.

Leonardo serveren

Wanneer er vrienden en/of familie over de vloer komen kan het leuk zijn om de tafel extra mooi te dekken, maar daar komt natuurlijk ook bij kijken hoe u het eten zal serveren. Gelukkig kunt u ook daarvoor terecht bij Leonardo, zo kunt u prachtige serveerplanken- en schalen vinden, maar ook een mooie waterkan kan natuurlijk bijdragen aan het serveren van een prachtige maaltijd. Alles voor een prachtige avond aan tafel kunt u vinden bij Leonardo.

Leonardo tafelen

Om lekker te kunnen tafelen gaat het niet alleen om serveren, maar ook om praktisch en prachtig servies. Zo kunt u kiezen voor een karaf om extra te genieten van het tafelen, maar ook een mooi assortiment glazen en kommen zal goed bijdragen aan uw avondje tafelen. Ontdek het assortiment van het topmerk Leonardo en bestel uw favoriete nog vandaag, dan kunt u zo snel mogelijk heerlijk tafelen met een fijne tafeldekking.


Leonardo glazen

Het merk staat niet alleen bekend om haar hoge kwaliteit glas, maar daarmee natuurlijk ook om haar prachtige glazen. Zo kunt u glazen voor alle gelegenheden vinden in het assortiment. Op zoek naar een theeglas, wijnglas, champagne glas of waterglazen? Alles kunt u vinden bij Kookexpert. De glazen zijn beschikbaar in prachtige sets, zodat u iedereen hetzelfde glas kan geven. Dat staat natuurlijk wel zo mooi!