Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Leonardo koffie

Leonardo koffie Op de koffie gaan, of in dit geval mensen ontvangen die op koffie komen, krijgt een gehele nieuwe dimensie met de prachtige koffie producten van het merk Leonardo. Dit merk staat bekend om haar hoge kwaliteit glaswerk, en dit trekt het moeiteloos door naar haar aardewerk koffiekopjes en schotels. De designs zijn ontzettend populair geworden, en als u deze kopjes op uw tafel ziet staan dan begrijpt u waarom. De kopjes, glazen en schotels van dit merk zijn allemaal stevig en van hoge kwaliteit. Ontdek het zelf!

Leonardo koffieglazen

Naast aardewerk ontwikkelt het merk Leonardo ook nog steeds prachtige koffieglazen. In het geval u graag uw koffie uit een glas drinkt, kies dan voor deze stevige glazen. De glazen zijn ontwikkeld om koffie uit te drinken - en dit merkt u. Zo kunnen deze glazen goed omgaan met de warmte, en hebben ze prachtige designs. Bekijk bijvoorbeeld eens de prachtige Leonardo Senso serie, en ontdek de prachtige koffieglazen en schotels!

Leonardo espresso

Het assortiment bestaat naast schoteltjes uit verschillende soorten koffiekopjes en glazen. Zo kunt u kiezen voor de prachtige Leonardo espresso producten. Zowel in glas als in aardewerk maakt het merk producten precies op maat voor een espresso. Dus extra genieten van uw espresso in de ochtend? Bestel hier uw nieuwe kopje!

Leonardo koffieschotel

De koffieschotels zijn bijzonder geschikt als u de sfeer rondom uw koffie helemaal af wilt maken. De producten zijn in dezelfde kleuren en materialen beschikbaar als de kopjes, zodat u prachtig bij elkaar horende setjes kunt creëren. Ontdek het assortiment, en bestel vandaag nog uw nieuwe espresso-, koffie-, latte macchiato- kopjes met bijbehorend schoteltje bij Kookexpert.