Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Simplehuman

alle simplehuman producten

Simplehuman is opgericht in 2000 en sindsdien een begrip binnen hun branche. De grondlegger van het bedrijf is Frank Yang die begonnen is met het ontwerpen van een uiterst hygiënische prullenbak. In de ogen van Simplehuman is er ruimte voor verbetering op het gebied van de dagelijkse handelingen. Doordat Simplehuman vooruit loopt op de technologieën en zeer innovatief is, worden handelingen zoals handen wassen of schoonheidsrituelen nog eenvoudiger gemaakt.

Het bedrijf wil het maximale uit hun producten halen. Simplehuman is gedreven en stopt nooit met het verbeteren of het doorontwikkelingen van hun producten. Naast optimalisatie probeert Simplehuman hun producten zo eenvoudig mogelijk te houden. Dit wordt gerealiseerd door de belangrijkste functie van de producten centraal te zetten en het verwijderen van het overbodige. Om de kwaliteit van de producten te waarborgen, worden de producten uitgebreid getest en wordt er optimaal aandacht besteed vanaf het begin- tot het eindpunt. Daarnaast houdt Simplehuman niet van afval. Het bedrijf strijdt voor minder afval, betere producten en slimmere beslissingen. De producten hebben een lange levensduur en blijven ondertussen optimaal presteren. Simplehuman is constant bezig om het afval te verminderen, terwijl de prestaties van de producten blijven stijgen.

Simplehuman zeepdispenser

Simplehuman is gaan ontwerpen vanuit een oogpunt waarbij het tegengaan van het verspreiden van bacteriën centraal staat. Hierdoor heeft het bedrijf zeeppompen ontwikkeld die speciaal zijn voorzien van een sensor, zodat u de pomp tijdens het handen wassen niet hoeft aan te raken. Om de zeep makkelijk te doseren, zijn de pompen verwerkt met een opstoppingsvrije pompslang, waardoor de zeepafgifte altijd gelijk is. Daarnaast is het ook mogelijk om de hoeveelheid zeep zelf te bepalen. Dit kunt u reguleren door uw hand dichterbij de sensor te houden wanneer u een klein beetje zeep wil. Wilt u een grotere hoeveelheid zeep? houdt uw hand dan wat verder weg van de sensor. Om alles zo schoon mogelijk te houden, is de pomp met sensor waterdicht, zodat u de pomp altijd met water kunt afspoelen. De accu van de pomp gaat met een keer opladen drie maanden mee en door de trechteropening is het gemakkelijk om de pomp na te vullen.

Het steeds opnieuw kopen van plastic zeeppompjes is slecht voor het milieu en uw portemonnee. Daarom is het verstandiger om gebruik te maken van hersluitbare zeepbuidels, waardoor u eenvoudig en verantwoord de pomp kunt navullen. De zeep waarvan Simplehuman gebruik maakt is biologisch afbreekbaar en is vrij van schadelijke stoffen. Er is keuze uit verschillende soorten geuren zeep en tussen vloeibaar- of schuimzeep. De zeep is efficiënt bij te vullen en handen wassen is altijd prettig, door middel van het luxe schuim!

Simplehuman Prullenbak

Simplehuman heeft als doel om zo efficiënt mogelijk te leven. Het merk wil dagelijkse handelingen zo eenvoudig mogelijk maken, waardoor ontwerpen en designs van producten een heel nieuw niveau bereiken. De prullenbakken van Simplehuman lopen vooruit op de nieuwste technologieën en hebben een robuuste uitstraling. Simplehuman heeft speciaal ontwikkelde prullenbakken die worden geopend met een sensor. Dit biedt de mogelijkheid dat de prullenbakken geopend kunnen worden met spraak- of bewegingsbestuurde handelingen. Daarnaast produceert Simplehuman ook de klassieke prullenbakken en prullenbakken met een touch-bar. Door middel van de touch-bar is het mogelijk om de prullenbak vanuit elke richting open te krijgen. De coating van de prullenbakken zijn voorzien van nanodeeltjes, waardoor de prullenbakken schoon blijven en dat er geen mogelijkheid is dat bacteriën zich vermenigvuldigen.

Het bedrijf heeft afvalzakken ontworpen die speciaal zijn gemaakt voor elk type prullenbak. Hierdoor zit de afvalzak perfect om de prullenbak en wordt de ruimte optimaal benut. De afvalzakken steken niet uit en glijden niet weg, waardoor de afvalzakken niet te zien zijn wanneer de deksel is gesloten. De type afvalzakken zijn genummerd met de letters van het alfabet, zodat het eenvoudig is om te herkennen welke afvalzak het beste past bij uw prullenbak. De afvalzakken zijn voorzien van een extra dubbele zoom, waardoor het bijna niet mogelijk is dat er gaten in komen of dat de zakken gaan scheuren. Daarnaast is het mogelijk om in sommige prullenbakken de afvalzakken op te bergen, zodat de afvalzakken liggen op de plek waar u ze nodig heeft.