Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Lepelhouder

Een lepelhouder is ideaal om alle verschillende lepels op te bergen of tijdelijk te bewaren wanneer u deze aan het gebruiken bent. Wilt u niet dat uw aanrecht of tafel vies wordt, dan is de lepelhouder ideaal voor u. Bekijk direct het volledige assortiment van topmerken als Koziol en Joseph Joseph en slaag vandaag nog. Door het aanbieden van enkel de beste merken, bent u verzekerd van jarenlang plezier van de aankoop.

Lepelhouders

Kent u het gevoel dat u aan het koken bent en dat er geen plaats is om de vieze lepels neer te leggen zonder dat alles vies wordt? Of wanneer u opschept en vervolgens nergens heen kan met de vieze lepel? Daarvoor is de lepelhouder uitgevonden. Een handig bakje met houder waar u de lepels in kunt leggen, zonder dat u de tafel of het aanrecht vies maakt.

Lepelhouder keuken

Een lepelhouder voor in de keuken wordt ook wel keukenhulphouder genoemd. Deze producten zijn erg handig om vieze vlekken op het aanrecht te voorkomen tijdens het koken. Zo kunt u bijvoorbeeld de lepel, waar de saus mee door geroerd is, handig neerleggen zonder het aanrecht te raken. Veelal zijn deze houders gemaakt van rubber om het schoonmaken te vereenvoudigen.