Menu
Menu

Alle Kela producten

Sinds 1903 is Kela bezig met de toekomst en vooruitgang. Het merk Kela is een groot familiebedrijf dat gelooft in de toekomst. Het bedrijf verkoopt diverse producten voor de keuken en badkamer van hoge kwaliteit. De producten van het merk worden op een baanbrekende manier geproduceerd en zijn zeer handig in gebruik. Met producten van Kela haalt u het comfort in huis.

Kela Pannen

Wanneer u van koken houdt en veel in de keuken staat is een goede pan enorm belangrijk, een must have. Het Duitse merk Kela heeft gelukkig een hoop van deze pannen, die voldoen aan hoge eisen. Er is een ruime keuze aan pannen, kook pannen, koekenpannen en ga zo maar door. Ook is er verschil in de coating en afmeting van de pannen. In welke pan bereidt u uw volgende gerecht?

Kela Keukengerei

In een keuken worden veel verschillende handelingen gedaan, keukengerei helpt u om veel van deze handelingen makkelijker te maken. Kela heeft een groot assortiment aan keukengerei van hoge kwaliteit wat lange tijd mee gaat. Zo heeft u binnen no time kaas geraspt, komkommer gesneden en aardappels gestampt. Bekijk hier het ruime assortiment en maak koken in de keuken gemakkelijker!

Kela Opbergen

In een keuken zijn veel spullen, denk aan eten, pannen, bestek, groenten en fruit en ga zo maar door. Waar veel spullen zijn, zijn ook opberghulpjes om het overzichtelijk te houden. Gelukkig heeft Kela een hele hoop opbergproducten die er voor zorgen dat alles netjes en overzichtelijk blijft. Van bussen voor de pasta tot broodtrommels. Zo hoeft u niet te zoeken en kunt u zich concentreren op het koken!

Kela Prullenbak

In een keuken is afval. Van de verpakking die om het vleeswaren zit, van de groenten die u heeft gesneden of een gebruikt theezakje. Een prullenbak kan dus niet missen in een keuken. Kela heeft een prachtig aanbod aan prullenbakken die perfect passen in uw iedere keuken. Groot, klein, hoog, laag en in verschillende ontwerpen. Welke past perfect in uw keuken?

Kela Ovenschalen

In een oven kunt u ontelbaar veel verschillende gerechten breiden, daar hoort natuurlijk ook een goede ovenschaal bij. Want in een goede ovenschaal kunt u de lekkerste brownies, lasagne of ovenschotels maken. Kela heeft prachtige ovenschalen die naast praktisch ook nog eens mooi zijn en het eten er overheerlijk uit laten zien. Bekijk alle schalen en verwarm de oven maar alvast voor!