Menu
Menu

Alle SMEG producten

Het merk SMEG is opgericht in 1948 in Italië. Vanaf het begin heeft SMEG ingespeeld op de wensen van de samenleving, met nieuwe ideeën en technologieën voor de keuken. Met het keukenapparatuur van SMEG verrijkt u uw keuken, niet alleen qua functionaliteit, maar ook qua stijl. Met de producten van SMEG bent u bovendien verzekerd van de allerhoogste kwaliteit, waardoor u jarenlang zal kunnen genieten van uw nieuwe keukenaccessoires. Benieuwd naar nog meer informatie over SMEG? Neem gerust een kijkje op de 'Alles over SMEG'-pagina!

SMEG waterkoker

Met een SMEG waterkoker zult u zich nooit meer ergeren dat uw waterkoker in het zicht staat. Deze stijlvolle waterkokers zijn uitgevoerd in de kenmerkende SMEG stijl, welke in iedere keuken perfect tot hun recht zullen komen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn prachtig afgewerkt. Daarnaast is er een ruime keus in verschillende trendy kleuren zoals: crème, zwart, champagne, roze, wit & goud!

SMEG broodrooster

Met de stijlvolle broodroosters van SMEG wordt het zeer eenvoudig om een heerlijk ontbijt te maken. Door de warmte wordt het brood geroosterd en ontstaan er een heerlijke krokante laag. Een SMEG broodrooster is voorzien van brede sleuven, zodat bijna elk brood er goed in zal passen. Daarnaast beschikken ze over tot wel 6 bruiningsniveau's, zodat u uw ideale toast kunt bereiden. U vind uw ideale broodrooster op Kookexpert!

SMEG keukenmachine

De veelzijdige keukenmachines van het Italiaanse merk SMEG zijn ontzettend handig in gebruik. Ze zijn voorzien van een ruime mengkom en worden geleverd met verschillende accessoires, waarmee u al uw favoriete gerechten kunt bereiden. Dit wordt nog eenvoudiger gemaakt door de variabele snelheidsregeling. De SMEG keukenmachines zijn gemaakt van duurzame materialen en voorzien van de prachtige dessins die u van dit merk gewoon bent.

SMEG koffiezetapparaat

Iedereen wordt blij van een heerlijke kop koffie in de ochtend. Met een SMEG koffiezetapparaat gaat u hier nog net iets meer van genieten. Ze beschikken over een prachtig en kenmerkend SMEG uiterlijk en zijn daarnaast ontzettend praktisch is gebruik. De filterkoffiemachines van SMEG zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast vind u op Kookexpert ook de prachtige espressomachines van SMEG.

SMEG blender

Een blender van het gerenommeerde merk SMEG is het ideale hulpmiddel voor een gezonde levensstijl. De blenders zijn zeer gemakkelijk in gebruik en helpen u om in no time een heerlijke smoothie te maken. Bovendien is het mogelijk om in de zomer een heerlijke koude verfrissing te bereiden. Daarnaast zien de blenders van SMEG er geweldig uit, waardoor u er zelfs van kunt genieten als u hem niet gebruikt!