Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

SMEG koffiezetapparaat

Smeg koffiezetapparaat

Met een koffiezetapparaat van het Italiaanse merk SMEG gaat u nog meer genieten van uw kop koffie in de ochtend. Met een filterkoffiemachine zet u de lekkerste koffie en kunt u zelf de sterkte van de koffie bepalen. Ze zijn gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen en eenvoudig te reinigen en onderhouden. Hierdoor zult u jarenlang kunnen genieten van uw SMEG koffiezetapparaat!

SMEG koffiemachine

Met een prachtige SMEG koffiemachine voorziet u uw keuken van een trendy impuls. Deze stijlvolle koffiemachines herkent u direct aan het onmiskenbare SMEG uiterlijk. Ze zijn bovendien zeer handig in gebruik en met een SMEG koffiemachine zet u de allerlekkerste koffie! Er is een ruime variatie in trendy kleuren, dus bekijk snel het volledige aanbod op Kookexpert.

SMEG koffiemolen

De luxe koffiemolens van SMEG zijn ontworpen voor de echte fijnproevers onder ons die graag de echte koffiesmaak en aroma's tot zich willen nemen. De koffiemolens staan bekend om het hoogwaardige vermalen van koffiebonen en het gemak om een heerlijk bakje koffie te zetten. Dit alles met een fantastisch ontwerp.