Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Maat Textiel
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Tafelkleed

Wat is er nu mooier dan een gedekte tafel? Juist: een gedekte tafel met bijpassend tafelkleed. Op Kookexpert vindt u hoogwaardige tafelkleden van onder andere de merken DDDDD en Libeco. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er voor iedere tafel een bijpassend tafelkleed verkrijgbaar is. Door op onderstaande producten te klikken vindt u meer informatie en kunt u direct bestellen.

Tafellaken

Het juiste tafellaken voegt feestelijke sferen toe aan uw eettafel. Kookexpert biedt een ruim assortiment tafellakens aan in verschillende prints en kleuren, zodat er voor iedere inrichting een match kan worden gevonden. De tafelkleden die u vindt op Kookexpert zijn van kwalitatief hoogstaande merken en gaan zodoende lang mee. Als u makkelijk een tafellaken wilt vinden die aan al uw wensen voldoet dan kunt u gebruik maken van de filters.

Wit tafelkleed

Een wit tafelkleed geeft de tafel een neutrale kleur en past goed bij iedere gelegenheid. Binnen de kleur wit kunt u kiezen uit diverse patronen, soorten stof, merken en prijsklassen. Zo zit er voor iedereen wel wat wils bij. Komt er binnenkort visite langs en wilt u goed voor de dag komen? Kies dan voor een stoffen tafelkleed. Dit geeft een extra chique en luxe uitstraling.

Linnen tafelkleed

In het assortiment van Kookexpert kunt u kiezen uit allerlei soorten materialen, zo kunt u bij de tafelkleden kiezen voor het populaire materiaal linnen. Tafellinnen geeft een luxe uitstraling, en zo voelt het ook. Het materiaal staat bekend om haar hoge kwaliteit, en in combinatie met de merken bij Kookexpert kunt u ongetwijfeld genieten van een prachtig, linnen tafelkleed.