Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Maat Textiel
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Tafelkleed

Wat is er nu mooier dan een gedekte tafel? Juist: een gedekte tafel met bijpassend tafelkleed. Op Kookexpert vindt u hoogwaardige tafelkleden van onder andere de merken DDDDD, Walra en Libeco. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er voor iedere tafel een bijpassend tafelkleed verkrijgbaar is. Door op onderstaande producten te klikken vindt u meer informatie en kunt u direct bestellen.

Tafellaken

Het juiste tafelkleed voegt feestelijke sferen toe aan uw eettafel. Kookexpert biedt een ruim assortiment tafelkleden aan in verschillende prints en kleuren, zodat voor iedere inrichting een match kan worden gevonden. De tafelkleden die u vindt op Kookexpert zijn van kwalitatief hoogstaande merken en gaan zodoende lang mee. Door de filters aan de linkerzijde kunt u een selectie maken van tafelkleden die passen bij uw eettafel!

Wit tafelkleed

Een wit tafelkleed geeft de tafel een neutrale kleur en past goed bij iedere gelegenheid. Binnen de kleur wit kunt u kiezen uit diverse patronen, soorten stof, merken en prijsklassen. Zo zit er voor iedereen wel wat wils bij. Komt er binnenkort visite langs en wilt u goed voor de dag komen? Kies dan voor een stoffen tafelkleed. Dit geeft een extra chique uitstraling.