Keukenmessen

keukenmessen

In de keuken heeft u verschillende soorten messen nodig, zeker wanneer u het beste uit uw gerecht wilt halen. Voor ieder soort gerecht heeft Kookexpert het juiste mes dat het bereiden makkelijker zal maken en waardoor het eten beter zal smaken. Zo vindt u bij ons een allround koksmes, extra scherp santokumes, een veelzijdig groentemes en een gekarteld broodmes. Kookexpert levert alleen producten van gerenommeerde merken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Dit zorgt ervoor dat u er als klant vanuit kunt gaan dat u de beste kwaliteit messen in huis haalt.

1 - 80 van 311

 

1 - 80 van 311

Keukenmes

Wij hebben een zeer groot aanbod aan keukenmessen voor u. Om hier structuur in aan te brengen, kunt u de filters aan de linkerkant gebruiken. Zo hebben wij verschillende merken, zoals WMF, Fissler, Victorinox en Diamant Sabatier, voor u. Daarnaast kunt u een keuze maken tussen verschillende lemmeten en heften.


Messenset

Kookexpert biedt een uitgebreid assortiment messensets. De messensets zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende materialen. Het ruime assortiment omvat onder andere schilmessen, vleesmessen en koksmessen, die zowel door de professionele- als hobbykok kunnen worden gebruikt.


Messenblok

Een messenblok is een stijlvolle manier om uw messen georganiseerd en veilig op te bergen. De messenblokken van Kookexpert zijn van hoge kwaliteit en gaan zodoende lang mee. De blokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met zowel magnetische bevestiging als gleuven om de messen in te steken.


Santokumes

Een santokumes is een Japans koksmes en kan gebruikt worden om al uw ingrediënten eenvoudig te snijden. Een santokumes heeft een dunner lemmet dan een 'gewoon' koksmes en loopt niet af in een scherpe punt, maar heeft een ronde afloop. De kuiltjes die in bepaalde santokumessen zitten zorgen ervoor dat de ingrediënten niet aan het mes blijven kleven.


Koksmes

De koksmessen van Kookexpert zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel in de professionele keuken als door de hobbykok worden gebruikt. Deze messen zijn perfect geschikt om mee te snijden of voor het hakken van groenten. De koksmessen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en van verschillende materialen.