Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Serveerplank

Een serveerplank is perfect voor het in stijl serveren van al uw hapjes en lekkernijen en kan daarnaast ook gebruikt worden als decoratiestuk. Op Kookexpert bieden wij een groot aanbod aan serveerplanken in verschillende maten, ontwerpen, kleuren, die zijn gemaakt van verschillende prachtige materialen. Hier vindt u zelfs verhoogde serveerplanken die op een voetstuk staan. Neem snel een kijkje in ons assortiment en kies uw favoriete serveerplank.

Serveerplank rond

Met een ronde serveerplank slaat u nooit de plank mis. Een ronde serveerplank is perfect om op tafel te zetten vol met heerlijke hapjes. In ons assortiment vindt u verschillende ronde serveerplanken gemaakt van prachtige materialen zoals hout en aardewerk en verkrijgbaar in schitterende ontwerpen en kleuren.

Houten serveerplank

Een houten serveerplank mag absoluut niet missen in uw huishouden. Een houten serveerplank is namelijk zowel te gebruiken als decoratie en is perfect voor het serveren van hapjes. Een houten serveerplank kunt u dus altijd gebruiken. Neem een kijkje in ons assortiment waarbij we houten serveerplanken hebben in verschillende vormen en maten.