Menu
Menu
Type Product
Type Mes
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Materiaal Lemmet
Gekarteld
Materiaal Heft
Met kuiltjes
Lengte Lemmet (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Groentemes

Groentemessen worden ook wel officemesjes of schilmesjes genoemd en zijn ideaal om mooie fijne garneringen te maken en groenten te snijden of te schillen. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer te weten komen over dit veelzijdige mesje en heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe groentemes aan uw winkelwagen toe te voegen.

Groentemessen

Een groentemes, oftewel schilmes, kan worden gebruikt om uw groenten mee te snijden of schillen. De lemmets van de messen verschillen. Zo gebruik je een dun, kort mes voor het snijden van kleine groenten zoals champignons, maar worden de grotere messen gebruikt voor onder andere aubergines en courgettes. Op Kookexpert vindt u een ruim assortiment groentemessen van gerenommeerde merken, waaronder Victorinox en WMF.

Groentemes kopen

Onder de naam groentemes vallen veel verschillende soorten messen. Zo zijn de messen in diverse maten, soorten, merken en kleuren te bestellen. Ook focussen sommige groentemessen zich op bepaalde groentes. Denk bijvoorbeeld aan een aardappelschilmes. Dit mesje is ontworpen om de schil van de aardappel zo eenvoudig en goed mogelijk er af te krijgen tegen zo min mogelijk inspanning. Bent u nog op zoek naar een groentemes? Bekijk ons assortiment en laat uzelf inspireren op een mooi groentemes.