Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Victorinox

Alle Victorinox producten

Victorinox is in 1884 begonnen als producent van zakmessen. Een aantal jaar naar de oprichting werd het legendarische Zwitserse zakmes aan het Zwitserse leger geleverd. Dit was het begin van het succes verhaal van deze Zwitserse multitool. In de loop der jaren is Victorinox zich ook gaan richten op onder andere keukenmessen. De filosofie van Victorinox is gebaseerd op drie waarden: zeer hoge kwaliteit, duurzaamheid en perfectie. Door deze waarden bent u van top producten gegarandeerd. Op alle producten van Victorinox krijgt u bovendien levenslange garantie.

Victorinox

Het Zwitsersemerk Victorinox biedt zeer scherpe messen aan voor zeer scherpe prijzen. Het is ooit begonnen met traditionele zakmessen en heeft het assortiment later uitgebreid met keukenmessen.Op Kookexpert vindt u een breed assortiment van de keukenmessen van Victorinox.

Victorinox keukenmes

Victorinox staat natuurlijk bekend om zijn Zwitserse zakmessen, dit is gelukkig niet het enige wat het merk verkoopt. Ze hebben ook een mooi aanbod aan keukenmessen van hoge kwaliteit. De messen van Victorinox zijn er in verschillende vormen en designs, van broodmes tot koksmes en van schilmes tot vleesmes. Daarnaast zijn de handgrepen gemaakt van polyamide, hout of POM. Zo is er voor iedereen een geschikt met om uw favoriete maaltijd mee te bereiden. Bekijk het mooie aanbod aan keukenmessen van Victorinox op Kookexpert!

Victorinox dunschiller

Een dunschiller kan gebruikt worden voor vele verschillende groenten, fruit of ander etenswaren. Binnen een handomdraai heeft u een aardappel geschild of een wortel in kleine stukjes. Natuurlijk moet een dunschiller wel van hoge kwaliteit zijn aangezien hij veel wordt gebruikt in de keuken. De dunschillers van Victorinox zijn van deze hoge kwaliteit en gaan lang mee. Dat kan natuurlijk ook niet anders met dit top merk. Bekijk het hele aanbod aan Victorinox dunschillers op Kookexpert.