Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Vacu Vin

Vacu Vin

Bernd Schneider richtte in 1986 Vacu Vin B.V. op samen met zijn broer. Het idee van de bekende vacuüm Wine Saver kwam voort uit het drinken van een glas geoxideerde wijn. Samen met zijn broer die als technicus werkte, ontwikkelden ze een concept om aangebroken flessen wijn langer te kunnen bewaren. Met succes want er zijn inmiddels 30 miljoen huishoudens die gebruikmaken van de Wine Saver in meer dan 75 landen. Vacu Vin wil bovendien op innovatieve wijze voedsel en wijn gerelateerde producten aanbieden voor huiselijk en professioneel gebruik. Ontdek de gehele collectie van Vacu Vin op deze pagina.

Vacu Vin wijnkoeler

Bij Kookexpert kunt u diverse wijnkoelers van Vacu Vin vinden. Een wijnkoeler van Vacu Vin is een ideaal accessoire voor op tafel om de wijn op de juiste temperatuur te houden. Naast functioneel zijn de wijnkoelers van Vacu Vin erg mooi. Welke wijnkoeler zet u op tafel?

Vacu Vin kurkentrekker

Bij Kookexpert vindt u ook diverse kurkentrekkers van Vacu Vin. Een kurkentrekker hebt u nodig om een fles wijn of prosecco met gemak te kunnen openen. Vacu Vin biedt diverse soorten aan, zoals een hefboom of een spiraalkurkentrekker. Welke kurkentrekker past bij uw keukengerei?