Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Vacuvin

alle Vacuvin producten

Bernd Schneider richtte in 1986 Vacu Vin B.V. op samen met zijn broer. Het idee van de Vacuum Wine Saver kwam voort uit het drinken van een glas geoxideerde wijn. Samen met zijn broer, die als technicus werkte, ontwikkelde ze een concept om aangebroken flessen wijn langen te kunnen bewaren. Met succes want er zijn inmiddels 30 miljoen huishoudens in meer dan 75 landen die gebruik maken van de Vacuum Wine Saver. Vacu Vin wil op innovatieve wijze voedsel en wijn gerelateerde producten aanbieden voor huiselijk en professioneel gebruik, zodat klanten worden geholpen in dagelijkse omstandigheden.

Vacuvin kopen

De producten van Vacu Vin zijn allemaal uniek en voorzien van een patent om imitatie wereldwijd te voorkomen. Na de wereldwijd bekende Vacuum Wine Saver volgde er al snel meer producten. Vandaag de dag zijn er veel meer producten van Vacu Vin die het leven in en rondom de keuken een stuk gemakkelijker maken. Hier komt ook nog eens bij kijken dat al deze producten een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouden hebben en u daardoor nooit te veel zult betalen. U kunt een groot deel van alle producten van Vacu Vin terugvinden op onze site en ze direct bestellen!

Vacuvin wijnkoeler

Hierboven vindt u ook diverse wijnkoelers van Vacu Vin. Een wijnkoeler van Vacu Vin is een ideaal accessoire voor op tafel om de wijn de juiste temperatuur te houden. Naast functioneel zijn de wijnkoelers van Vacu Vin ook erg mooi.

Vacuvin kurkentrekker

Hierboven vindt u ook diverse kurkentrekkers van Vacu Vin. Een kurkentrekker helpt u om een fles wijn of prosecco met gemak te openen. Vacu Vin biedt diverse soorten aan zoals een hefboom of een spiraalkurkentrekker. Welke past bij uw keukengerei?