Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Thermosbeker

Bent u vaak onderweg en kunt u dan niet zonder koffie, thee of juist een favoriet koud drankje? Dan is een thermosbeker perfect voor u. Met een thermosbeker kunt u overal genieten van uw favoriete drankje. Een thermosbeker zorgt er namelijk voor dat u drinken lang warm blijft of juist lang koud blijft. In ons assortiment thermosbekers vindt u de ideale beker voor onderweg. Het assortiment bestaat uit vooral uit roestvrijstalen thermosbekers die lekvrij zijn. Bekijk het aanbod hieronder.

Isoleerbeker

Een isoleerbeker is ideaal voor mensen die vaak onderweg zijn en toch een lekker drankje bij de hand willen hebben. Een isoleerbeker oftewel thermosbeker houdt uw favoriete drankje lang warm of koud en zijn eenvoudig te bedienen met één hand. Bij Kookexpert is er volop keuze uit thermosbekers van verschillende topmerken zoals Eva Solo en Klean Kanteen. De meeste thermosbekers zijn gemaakt van roestvrijstalen waardoor ze lang mee gaan en vaatpasserbestendig zijn, maar u kunt ook voor andere hoogwaardige materialen kiezen. Naast dat thermosbekers erg handig zijn, zijn ze ook goed voor het milieu en gaan ze verspilling en het gebruik van tijdelijke materialen tegen!

Thermosbeker koffie

Een thermos koffiebeker is speciaal ontworpen om uw koffie warm te houden gedurende de dag. Bij het ontwerp van de koffiebekers is veelal rekening gehouden met koffie drinken in de auto. Daarvoor zijn de thermosbekers vaak rond aan de onderzijde, om ze zo weg te zetten in de koffiehouders van de auto. Neem een kijkje in ons assortiment en laat uzelf inspireren voor een fijne thermosbeker. Naast de koffie, zijn deze thermosbekers natuurlijk ook geschikt voor andere warme dranken zoals thee of zelfs soep!

Warmhoudbeker

Met een warmhoudbeker van een van onze gerenommeerde merken houdt u koffie of thee heerlijk warm gedurende de dag. De warmhoudbekers in ons assortiment zijn goed geïsoleerd waardoor de inhoud haar temperatuur behoudt. In principe zijn de warmhoudbekers geschikt voor ieder type drankje. Bent u nog op zoek naar een goed geïsoleerde beker? Bekijk dan zeker het aanbod op deze pagina.