Menu
Menu
Type Product
Type Mes
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Materiaal Lemmet
Gekarteld
Materiaal Heft
Lengte Lemmet (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Schilmes

Schilmesjes worden ook wel officemesjes of groentemesjes genoemd. Deze verschillende namen heeft het mesje te danken aan de vele functies die het mesje kan vervullen. Zo kunt u met deze mesjes groente snijden en schillen maar zijn ze ook inzetbaar voor het fijnere garneerwerk. Een mesje dat dus in elke keuken onmisbaar is! U kunt op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie en om uw nieuwe schilmesje aan uw winkelwagen toe te voegen.

Schilmesjes

Schilmesjes zijn een traditioneel basisgereedschap in de Nederlandse keuken. U kunt de schilmesjes gebruiken om bijvoorbeeld fruit mee te schillen en in kleine stukjes te snijden. Een schilmesje is onmisbaar in de keuken. Om deze reden heeft Kookexpert 40+ verschillende schilmesjes in het assortiment voor u beschikbaar.

Officemes

De officemesjes zijn erg veelzijdig en worden daarom ook weleens groentemesjes of schilmesjes genoemd. Dit type mes kan worden gebruikt voor zowel het snijden als het schillen van groente en fruit. Verder worden de mesjes ook vaak ingezet bij garneerwerk. De mesjes zijn erg makkelijk in onderhoud en ook nog eens gemaakt van kwalitatief erg goed materiaal. Kortom, het is een mesje dat onmisbaar is in elke keuken.