Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Snijmachine

Snijmachines zijn niet enkel voor de slager, ook bij u thuis zijn ze erg handig. U kunt met een snijmachine veel eenvoudiger verse producten snijden zoals een mooie ham of blok kaas. Als je hier plakjes van moet snijden met een gewoon mes is het onmogelijk om dit mooi gelijk en recht te doen. Met een snijmachine is dit geen probleem, u kunt hierop zelf instellen hoe dik u uw plak wil hebben. Ook is het gemakkelijk om brood met de machine te snijden.

Snijmachines

Er bestaan twee soorten messen voor snijmachines. Ten eerste is er een gekarteld mes, dit is geschikt voor brood, groenten en worst. Voor fijne vleeswaren en kaas is het beter om een glad mes te gebruiken, om zo fijnere plakken te kunnen snijden. Snijmachines beschikken altijd over een duimbeschermer, waarmee ongelukken worden voorkomen. Sommige modellen hebben tevens een veiligheidsschakelaar, om ongelukken met bijvoorbeeld kinderen tegen te gaan.

Broodsnijmachine

Met een broodsnijmachine snijdt u in no-time brood in sneden van gewenste grootte. De snijmachine is handig voor als u zelf met enige regelmaat brood bakt. U kunt dan zodra het brood afgebakken is mooi in stukken snijden en bewaren. Zo heeft u iedere dag vers brood uit eigen keuken.

Vleessnijmachine

De vleessnijmachines uit ons assortiment zijn speciaal ontworpen om fijne vleeswaren te snijden zonder enige moeite. Krijgt u visite in de avond en wilt u nog snel even een heerlijke ham of carpaccio snijden op een precieze dikte? Dan is de vleessnijmachine uw beste vriend. De prachtige machines maken het mogelijk om vlees flinterdun te snijden, daar waar het mes niet toegeeft.