Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Thermosfles

Bent u vaak lang onderweg en wilt u dan kunnen genieten van een lekker warm of juist koud drankje? Dan is een thermosfles ideaal voor u. Met een thermosfles kunt u eenvoudig een lekker drankje meenemen. Een thermosfles heeft een grote inhoud waardoor u heel veel drank warm kunt blijven houden. Dankzij het roestvrijstalen materiaal blijft het drankje lang warm of koud en bent u verzekerd van een goede kwaliteit en een duurzame fles. Vind uw favoriet en geniet overal van uw drankje.

Isoleerfles

Op zoek naar een fles die uw drinken lang warm of koud houdt? Dan is een isolerende thermosfles de juiste keuze. Deze isoleerfles houdt uw warme koffie, thee of soep lang warm, waardoor u het makkelijk mee kunt nemen en er later toch warm van kan genieten. Ook voor uw koude dranken, bijvoorbeeld op een warme dag naar het strand, kan een van de thermosflessen uit het assortiment zeer geschikt zijn. De multifunctionele flessen houden temperatuur vast, kortom warm zal warm blijven en koud zal koud blijven. Ideaal om mee te nemen dus.

Thermofles 1 liter

De thermosflessen in het assortiment van Kookexpert komen in verschillende maten en met verschillende functionaliteiten. Zo kunt u altijd precies de fles vinden die bij uw situatie aansluit. Zoekt u bijvoorbeeld een thermosfles van 1 liter? Gebruik dan de filter om dit formaat direct te vinden. Ook voor andere formaten, zoals 0.5 liter, 0.75 liter of bijna 2 liter bent u hier aan het juiste adres. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook thermosflessen vinden met een kopje als dop, waardoor uw drank niet alleen op temperatuur blijft maar u het ook nog eens heerlijk uit een kopje kunt drinken. Bent u op zoek naar een thermofles van 1 liter of met een van de andere formaten of functionaliteiten? Blijf dan zeker op deze pagina en laat uzelf inspireren.