Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Thermosfles

Bent u vaak lang onderweg en wilt u dan kunnen genieten van een lekker warm of juist koud drankje? Dan is een thermosfles ideaal voor u. Met een thermosfles kunt u eenvoudig een lekker drankje meenemen. Een thermosfles heeft een grote inhoud waardoor u heel veel drank warm kunt blijven houden. Dankzij het roestvrijstalen materiaal blijft het drankje lang warm of koud en bent u verzekerd van een goede kwaliteit en een duurzame fles. Vind uw favoriet en geniet overal van uw drankje.

Isoleerfles

Op zoek naar een fles die uw drinken lang warm of koud houdt? Dan is een thermofles de juiste keuze. In een thermosfles blijft uw koffie, thee of soep extreem lang heet, omdat deze flessen goed isoleren. Maar houdt u juist meer van koude drank dan kan een thermosfles ook geschikt zijn. De multifunctionele fles kan namelijk ook uw drankje koud houden. Een thermosfles is daarnaast ook milieuvriendelijk, gemakkelijk schoon te maken en eenvoudig mee te nemen voor onderweg. Met keuze uit verschillende materiaalsoorten en kleuren is er altijd een fles te vinden naar uw smaak.

Thermofles 1 liter

Met een thermofles beschermt u uw drankje tegen afkoelen of opwarmen. De goed geïsoleerde buitenwanden van de fles zorgen ervoor dat er geen warmte of kou afgegeven wordt aan het materiaal. Hierdoor behoudt uw drankje zijn huidige temperatuur voor een groot aantal uur. De thermoflessen uit ons assortiment zijn te verkrijgen in diverse maten, merken en vormen. Bent u op zoek naar een thermofles van 1 liter? Blijf dan zeker op deze pagina en laat uzelf inspireren.