Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Maatbeker

Tijdens het koken of het bakken komt het vaak voor dat u melk of water moet toevoegen. Hierbij gaat het vaak om een exacte hoeveelheid die toegevoegd moet worden. Om hier geen fouten te maken is een maatbeker essentieel. U kunt dan precies zien hoe veel melk of water u toevoegt zodat het recept precies gevolgd kan worden. Kookexpert biedt een ruim assortiment maatbekers met verschillende inhoud, zodat ook voor de eenpersoons keuken de perfecte maatbeker kan worden gevonden.

Maatbekers

"Voeg 100 ML water toe.." is een veelvoorkomende stap tijdens het koken en bakken. Om dit precies te kunnen afmeten is een maatbeker onmisbaar. Aan de zijkant van de maatbeker kunt u precies de inhoud van de beker aflezen zodat u altijd zeker weet hoeveel vloeistof u gebruikt. Kookexpert biedt maatbekers van kwalitatief hoogstaande merken, zoals het populaire OXO en het alom bekende WMF. Met de filter linksboven kunt u een selectie maken op basis van het door u gewenste merk.

Maatbeker glas

Als u een beetje een fanatieke koker bent, dan kunt u uiteraard niet zonder een maatbeker van glas. Dankzij de glazen buitenkant kunt u goed zien wat en hoeveel er in de maatbeker zit. Op Kookexpert bieden wij een ruim assortiment maatbekers aan. Verder kan er een onderscheid worden gemaakt binnen de glazen maatbekers.