Fissler

Fissler Pannenset

Fissler staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit aan pannen die erg lang meegaan. Kookexpert biedt een ruim assortiment aan pannensets hiervan aan. Deze pannensets zijn 4 of 5 delig aan te schaffen in verschillende maten, vormen en van verschillende materialen. Zo heeft u een ruime keuze aan pannensets en vind u altijd een pannenset die mooi in uw keuken zal staan! Neem een kijkje op de pagina om te zien welke pannensets Kookexpert aanbiedt.

Fissler Pannen

Bent u ook weer eens toe aan nieuwe pannen voor in uw keuken? Wilt u pannen die lang meegaan en waar u de lekkerste gerechten in kan bakken? Het kwaliteitsmerk Fissler is al jaren top producent van keukenartikelen waaronder een ruime collectie aan pannen. Deze collectie bestaat onder andere uit braadpannen, koekenpannen, kookpannen en steelpannen. Zo vindt u altijd wel een pan waar u naar op zoek bent en wat goed bij uw keuken past.

Fissler Keukenaccessoires

Naast een uitgebreid aanbod aan pannen, biedt Kookexpert ook een collectie aan keukenaccessoires aan van het kwaliteitsmerk Fissler. Alles wat u nodig heeft voor in de keuken kunt u in dit uitgebreide assortiment terugvinden. De accessoires zijn van hoge kwaliteit en hebben hierdoor dus ook een erg lange levensduur. Wel zo fijn zodat u niet elk jaar voor nieuwe keukenartikelen hoeft te kijken. Met deze spullen wordt het koken net iets makkelijker en leuker gemaakt!

Fissler Koekenpannen

De koekenpannen van het hoogwaardige Duitse merk Fissler staan erom bekend dat ze erg lang meegaan en zorgen voor de lekkerste gerechten. Het kwaliteitsmerk bestaat al 165 jaar en zorgt er dus ook al jaren voor de beste keukenartikelen waaronder koekenpannen. Deze koekenpannen zijn te vinden in de verschillende materialen en kleuren. Ook zijn de pannen aan te schaffen voor verschillende warmtebronnen. Zo zit er sowieso een pan tussen die geschikt is voor u!

Fissler Braadpannen

Voor het maken van de lekkerste gerechten heeft u natuurlijk een goede pan nodig. Op Kookexpert bieden wij een ruim assortiment aan braadpannen aan van het hoogwaardige merk Fissler. Doordat deze pannen van de beste kwaliteit zijn gaan ze erg lang mee en braadt u er ook nog eens de lekkerste vlees of groentegerechten in. De braadpannen zijn te verkrijgen in verschillende maten en diktes. Op de pagina van Fissler braadpannen vindt u de gehele collectie!

Fissler Snelkookpan

Heeft u weinig tijd maar wilt u wel gezond en lekker eten? Dan bent u misschien wel op zoek naar een snelkookpan van het kwaliteitsmerk Fissler. Een snelkookpan, oftewel hogedrukpan, zorgt ervoor dat u gerechten sneller worden gekookt waardoor u veel tijd bespaard. Niet alleen werkt dit sneller, het is ook gezonder. Er blijven namelijk veel vitaminen en mineralen behouden doordat de groente sneller worden gekookt. Erg handig en gezond dus!