Cobb

alle producten van Cobb

De Cobb is dé nieuwe rage op het gebied van barbecueën. Het is namelijk een veelzijdige barbecue waarmee u in een handomdraai de meest lekkere gerechten op tafel zet. Of u de Cobb nou gebruikt voor grillen, bakken, wokken, braden of koken, de mogelijkheden zijn eindeloos. De Cobb barbecue is veilig, zuinig en overal te gebruiken. Bovendien is deze barbecue al binnen 3 minuten op temperatuur. U kunt dus met een aan de slag! Bent u op zoek naar een speciale Cobb barbecue? Of heeft u vervangende accessoires nodig? Neem dan snel een kijkje in het assortiment van Cobb.
 
Barbecue Cobb Pro Petrol
SALE

Barbecue Cobb Pro Petrol

€ 154,95

€ 149,00

Barbecue Cobb Pro Roze
SALE

Barbecue Cobb Pro Roze

€ 154,95

€ 149,00

Barbecue Cobb Supreme
SALE

Barbecue Cobb Supreme

€ 279,00

€ 249,00

Barbecue Cobb Premier
SALE

Barbecue Cobb Premier

€ 169,95

€ 159,00

Barbecue Cobb Premier Gas
SALE

Barbecue Cobb Premier Gas

€ 239,00

€ 215,00

Thermometer Cobb
SALE

Thermometer Cobb

€ 11,95

€ 10,95

Bakplaat Cobb Supreme
SALE

Bakplaat Cobb Supreme

€ 64,95

€ 59,00

Bakvorm Cobb
SALE

Bakvorm Cobb

€ 15,95

€ 14,50

Tas Cobb Premier/Pro
SALE

Tas Cobb Premier/Pro

€ 23,95

€ 21,50

Cobb Barbecue

De Cobb is een populaire barbecue onder menig kookliefhebbers, omdat deze behalve erg veelzijdig, ook nog eens super zuinig is in gebruik. U kunt de meest heerlijke gerechten maken met deze compacte barbecue en deze is dan ook erg leuk om te gebruiken tijdens een avondje grillen met vrienden. Via de filter aan de linkerzijde kunt u selecteren op de door u gewenste producteigenschappen, zodat u direct kunt vinden waar u naar op zoek bent.Cobb BBQ

Cobb biedt hele compacte en kwalitatieve barbecues die ideaal voor in de tuin of om mee te nemen op reis. Producten kunnen heerlijk worden bereid in de barbecues van Cobb. De deksels zijn gemaakt van RVS waardoor de warmte goed wordt behouden in de de barbecue.

Cobb Premier

Het klassieke model van Cobb is de Cobb Premier. De deksel is gemaakt van roestvrij staal. De barbeque heeft een stijlvolle strakke uitstraling.

Cobb Pro

De Cobb pro is een ander model barbecue van dit kwaliteitsmerk. De deksel van de barbecue is gemaakt van metaal en bevat een poedercoating die een stoer uiterlijk geeft aan de barbeque.

Cobb Supreme

De Cobb Supreme heeft een ovale vorm in tegenstelling tot de Cobb Pro en Cobb Premier. Met de Supreme maakt u gemakkelijk heerlijke maaltijden voor meer dan vijf personen. De Cobb Supreme is dan ook ruim 85% groter dan de andere modellen.