Global

alle producten van Global

Het Japanse merk Global is een internationale leverancier van keukenmessen. Het merk Global levert al meer dan 30 jaar messen van een uitstekende kwaliteit. Deze messen worden gemaakt in de oude Samurai traditie: met sterke materialen en vriestemperaturen. Global zorgt ervoor dat al zijn messen perfect gebalanceerd zijn en daardoor vormen de messen een ideaal instrument in uw keuken. Met de messen van Global wordt het snijden van vlees zeer gemakkelijk. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de producten van Global!
 

Global messen

Het merk Global baseert zijn kennis van messen op een rijke Japanse geschiedenis. Deze mooie en scherpe messen zijn onmisbaar in uw keuken. Door de duurzame materialen blijven de messen lang scherp. Het model van de messen is zo gevormd dat het het snijden van vlees zeer hygiënisch is. Op de site van Kookexpert vindt u een overzicht van het merk Global. Voor extra informatie kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.


Global mes

De messen van het kwaliteitsmerk Global komen uit Japan en zijn al ruim 30 jaar enorm populiar. De messen zijn een uniek ontwerp met daarbij een perfecte scherpte. Niet alleen hobbykoks, maar ook professionele koks zijn fan van het merk.


Global messenblok

Global messen komen het meest tot zijn recht op uw aanrecht in een stijlvol messenblok. Daarnaast is het gebruik van een messenblok ook goed voor behoud van de kwaliteit van de messen. Global biedt diverse messenblokken aan.


Global koksmes

Naast diverse andere messen biedt Global ook koksmessen aan. De koksmessen van Global zijn geliefd bij vele koks vanwege een breed, stevig lemmet met een gladde snede. Voor velen is het een onmisbaar mes in de keuken.