Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Opscheplepel

Op deze pagina kunt u al onze producten vinden die helpen bij het opscheppen van uw eten. Zo hebben we lepels die speciaal zijn gemaakt om jus of soep op te scheppen, en hebben we speciale taart- en pizzascheppen om gemakkelijk taart of pizza te snijden en op te dienen. Kookexpert levert uitsluitend producten van gerenommeerde merken zodat we u de hoogste kwaliteit kunnen bieden. U kunt op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie en om het product toe te voegen aan uw winkelwagen.

Opscheplepels

Met de juiste opscheplepel kunt u uw gerechten of ingrediënten eenvoudig op- of overscheppen zodat te knoeien of u te verbranden. Kookexpert biedt een uitgebreid assortiment opscheplepels, waaronder volledige sets zodat uw collectie in één keer compleet is. In de linkerkolom kunt u de lepels selecteren op materiaal, kleur en merk naar keuze. Bij Kookexpert slaagt zowel de hobbyist als de professionele kok voor de perfecte toevoeging aan zijn of haar keuken!


Soeplepel

In deze categorie vindt u onder andere handige lepels voor het opscheppen van soep. Deze lepels hebben een extra diepe schep zodat u een grote hoeveelheid soep uit de pan kunt scheppen zonder hierbij te knoeien. De lepels zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals roestvrij staal of siliconen.


Sauslepel

Ook kunt u hier terecht bij het aanschaffen van sauslepels. Een saus lepel heeft ook een diepe schep en is vaak voorzien van een handige schenkvorm. Zo kunt u de hoeveelheid saus tijdens uw maaltijd perfect doseren. De meeste sauslepels zijn gemaakt van roestvrij staal en gaan hierdoor extra lang mee!


Lepelhouder

Iedereen die regelmatig kookt weet hoe moeilijk het is om het keukenblad schoon te houden tijdens het koken. Met de lepelhouders op deze pagina wordt dit opeens een stuk eenvoudiger. Leg uw lekkende lepel snel en gemakkelijk in een van de houders en voorkom druipvlekken! Na het koken kunt u de houder snel en gemakkelijk ook weer op bergen!


Keukenset

Op deze pagina vindt u ook verschillende keukensets. De keukensets zijn afkomstig van verschillende leveranciers en zijn beschikbaar in verschillende samenstellingen. Sommige keukensets zijn daarnaast voorzien van een handig opbergrekje waardoor uw de spatels, lepels en tangen eenvoudig weer op kunt bergen.