Soeppan

Hieronder kunt u pannen vinden die uitermate geschikt zijn om soep in op te warmen of klaar te maken. De dikkere bodem zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig over de pan wordt verdeeld. Door de hoogte van deze pannen kunt u in een soeppan eenvoudig een grote hoeveelheid soep koken. Bent u geïnteresseerd in één van deze soeppannen, klik dan op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie of om deze direct aan uw winkelwagen toe te voegen.
 

Soeppannen

Een soeppan is te vergelijken met een kookpan maar heeft over het algemeen een wat grotere inhoud. Dit maakt deze pannen dan ook uiterst geschikt voor het bereiden van soep. Daarnaast kan een soeppan natuurlijk ook goed gebruikt worden voor de bereiding van aardappelen, groenten of pasta. De meeste soeppannen worden met deksel geleverd, maar ook voor een losse deksel bij uw soeppan bent u bij Kookexpert aan het juiste adres.


Soeppan 15 liter

Deze soeppannen zijn geschikt voor het bereiden van 15 liter soep of andere maaltijden. De meeste soeppannen worden geleverd met deksel en zijn gemaakt van RVS of aardewerk. De soeppannen van 15 liter zijn van topmerken als BK, Fissler, Habonne en Sola.


Soeppan 20 liter

Bent u op zoek naar een grote soeppan? Kies dan voor een soeppan met een inhoud van 20 liter. De soeppannen zijn geschikt voor het bereiden van grote maaltijden. Ideaal voor als er mensen komen eten. U kunt de pannen kopen inclusief deksel en zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.