Menu
Menu
Kleur
Merk
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Soeppan

Hieronder kunt u pannen vinden die uitermate geschikt zijn om soep in op te warmen of klaar te maken. De dikkere bodem zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig over de pan wordt verdeeld. Door de hoogte van deze pannen kunt u in een soeppan eenvoudig een grote hoeveelheid soep koken. Bent u geïnteresseerd in één van deze soeppannen, klik dan op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie of om deze direct aan uw winkelwagen toe te voegen.

Soeppannen

Een soeppan is te vergelijken met een kookpan maar heeft over het algemeen een wat grotere inhoud. Dit maakt deze pannen dan ook uiterst geschikt voor het bereiden van soep. Daarnaast kan een soeppan natuurlijk ook goed gebruikt worden voor de bereiding van aardappelen, groenten of pasta. De meeste soeppannen worden met deksel geleverd, maar ook voor een losse deksel bij uw soeppan bent u bij Kookexpert aan het juiste adres.

Soeppan 10 liter

Deze soeppannen zijn geschikt voor het bereiden van 10 liter soep of andere maaltijden. De meeste soeppannen worden geleverd met deksel en zijn gemaakt van RVS of aardewerk. De soeppannen van 10 liter zijn van topmerken als BK, Fissler, Habonne en Sola.

Soeppan inductie

Kookt u thuis op inductie en bent u nog op zoek naar een geschikte soeppan voor dit type warmtebron? Bekijk dan eens deze pagina en gebruik de filters om alle inductie soeppannen overzichtelijk naast elkaar te zetten. Weeg de voordelen, nadelen, merken en prijzen met elkaar af en maak dan de keuze voor een kwalitatief uitstekende soeppan.