Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Rasp

Kookexpert heeft verschillende soorten raspen in haar assortiment. Zo zijn er raspen speciaal geschikt voor kaas maar zijn er ook raspen waarmee u groenten zoals komkommer tot fijne plakken kunt raspen. De grootte van de gaten in de rasp bepalen uiteindelijk hoe grof of hoe fijn u het product raspt. Door uitsluitend producten van gerenommeerde merken te leveren kan Kookexpert haar kwaliteit waarborgen. U kunt op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie of om het product aan uw winkelwagen toe te voegen.

Raspen

Het uitgebreide assortiment raspen van Kookexpert omvat verschillende raspen waaronder trommelraspen, mandolines en handraspen. Deze kunnen zowel door de hobby- als professionele kok worden gebruikt. Met de juiste rasp kunt u uw ingrediënten op de gewenste grootte raspen of schaven voor bijvoorbeeld een perfecte garnering van uw gerecht. Bovenaan deze pagina kunt een selectie raspen maken op basis van materiaal, kleur of merk naar keuze.

Keukenraspen

Een onmisbaar item in de keuken die vaak wordt vergeten is de keukenrasp. Met een keukenrasp raspt u verschillende ingrediënten fijn die een toevoeging zijn op het gerecht dat u heeft klaar gemaakt. Op Kookexpert vindt u diverse keukenraspen met ieder een eigen ontwerp, kleur of functionaliteiten. Bekijk het assortiment en beslis welke keukenrasp een toevoeging is aan uw kookgerei.

Handrasp

Zoals de naam al doet vermoeden, dient een handrasp vastgehouden te worden tijdens het raspen. De handraspen in ons assortiment komen en gaan in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Zo kunt u kiezen uit een luxe handrasp waarbij naast de functionaliteiten ook het ontwerp centraal staat, of kunt u kiezen voor een iets meer 'basic' handrasp.