Menu
Menu

BK pannen

Kookpannen, wokpannen, soeppannen, snelkookpannen, koekenpannen, braadpannen, hapjespannen, steelpannen en pannensets. Kookexpert heeft een groot assortiment verschillende BK pannen. De Conical van BK is de populairste pannenserie van BK. BK pannen staan bekend om hun goede kwaliteit gecombineerd met een scherpe prijs. Een BK pan staat garant voor jarenlang kookplezier.

BK braadpan

Het Nederlandse merk BK heeft een aantal mooie braadpannen in haar collectie. De braadpannen van BK zijn uitermate geschikt om vlees, gevogelte of wild in te braden. Daarnaast zijn deze braadpannen ook uitstekend geschikt om een heerlijk stoofpotje in te maken. De BK braadpannen zijn er in diverse maten en kleuren. De BK braadpannen zijn gemaakt van gietijzer of RVS en hebben een dikke bodem.

BK koekenpannen

Met een BK koekenpan kunt u heerlijke gerechten bakken. Houd er bij de aanschaf rekening mee of u een koekenpan met een antiaanbaklaag, keramische laag, of geen antiaanbaklaag wilt en voor welke soort kookplaat de pan geschikt is. Investeer in een goede koekenpan van BK waar u jarenlang plezier van heeft.

BK Conical

De Conical is de populairste pannenserie van BK. De Conical staat bekend om haar karakteristieke uiterlijk met de hoekige handvaten. BK Conical pannen zijn er in diverse varianten. Zo is er de Cool variant met kunststof handvaten of de Glas variant met glazen deksels. Uiteraard zijn er ook complete pannensets van de Conical serie. Kies voor een pan van de Conical serie als u op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit.

BK pannenset

BK heeft verschillende pannensets in het assortiment tegen een betaalbare prijs. Met de aanschaf van een pannenset bent u een stuk voordeliger uit dan wanneer u de pannen los koopt. U kunt kiezen voor een 4-delige of 5-delige set pannen van verschillende groottes. De BK pannensets gaan door de hoogwaardige kwaliteit jaren mee.

BK snelkookpan

Met een snelkookpan of hoge druk pan worden levensmiddelen onder hoge druk gekookt. Hierdoor raakt de kooktemperatuur boven de 100° Celsius en worden de gerechten sneller gaar. Kookexpert biedt ook veel verschillende BK snelkookpannen aan welke geschikt zijn voor inductie. Daarnaast zijn er ook fijne snelkookpannen met stoomkookfunctie verkrijgbaar.