Menu
Menu

Servies

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Servies

Op Kookexpert vindt u prachtige serviezen van topmerken zoals Leonardo en Koziol. De serviezen zijn beschikbaar in diverse soorten designs, kleuren, vormen en maten. Alles om een perfect gedekte tafel neer te zetten tijdens een heerlijk diner. Vergeet tijdens het dekken van de tafel het servies niet te complementeren met een mooi bestek. Met behulp van de filter aan de linkerkant vindt u eenvoudig en snel uw gewenste servies!

Servies kopen

Het juiste servies zorgt ervoor dat uw gedekte tafel er elegant en stijlvol uitziet. Kookexpert biedt een ruim assortiment servies van hoge kwaliteit in verschillende kleuren en designs, zodat voor iedere eettafel een match kan worden gevonden. Het assortiment omvat servies voor zowel ontbijt als diner.

Etagere

Op een etagère kunt u hapjes en gebakjes mooi etaleren voor bijvoorbeeld een high tea of een verjaardag. Een etagère bestaat uit meerdere plateaus, meestal van verschillende groottes, zodat u uw hapjes bijvoorbeeld kunt sorteren op soort of smaak. Kookexpert biedt een ruim assortiment etagères in verschillende kleuren en van verschillende merken van hoogstaande kwaliteit, zodat de collectie voor ieder wat wils omvat.

Borden

Het juiste bord zorgt voor een ultieme belevenis aan de eettafel en maken deze helemaal af. Kookexpert biedt een ruime collectie stijlvolle borden in verschillende kleuren en materialen en van verscheidene merken. De borden zijn van hoge kwaliteit en gaan zodoende lang mee. Ook voor borden voor uw kinderen bent u bij Kookexpert aan het juiste adres!

Eierdopjes

Een eierdopje wordt gebruikt om een gekookt ei in te serveren, zodat deze eenvoudig geconsumeerd kan worden zonder de handen te verbranden of vies te worden. Een eierdopje in de stijl van uw servies zorgt voor het detail dat uw ontbijttafel compleet maakt. Om ook voor kinderen eten leuk te maken, biedt Kookexpert tevens een ruim assortiment vrolijke eierdoppen voor de kleintjes.

Serveerschaal

Een serveerschaal wordt gebruikt om uw amuses, hapjes of gerechten stijlvol en smakelijk op te presenteren. Kookexpert biedt schalen die voor zowel voor-, hoofd- als nagerecht gebruikt kunnen worden van verschillende materialen en in verschillende kleuren en dessins. Binnen het ruime assortiment serveerschalen van Kookexpert is voor iedere keuken of eettafel de perfecte match te vinden!


Verder vindt u bij ons ook het volgende om uw servies uit te breiden: