Menu
Menu

Inductie Pannen

Soort Pan
Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Merk
Serie
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Inductie Pannen

Op de pagina kunt u al onze pannen vinden die geschikt zijn voor de inductie kookplaat. Een inductiekookplaat wordt verwarmd door middel van een elektromagnetische straling. De inductie pannen die hieronder staan weergegeven zijn van bepaalde materialen gemaakt die geschikt zijn voor inductie. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het betreffende product en heeft u de mogelijkheid om het product aan uw winkelwagen toe te voegen.

Pannen Inductie

Inductie kookpotten beschikken over een zeer goed geleidende bodem die zorgt voor een optimale warmtegeleiding. Het vinden van een goede pan die geschikt is voor uw inductie kookplaat kan lastig zijn. Gelukkig biedt Kookexpert een uitgebreid assortiment inductie pannen voor meerdere gerechten, zoals pannenkoekenpannen en wokpannen. Bovenstaande pannen zijn juist geschikt voor een inductie kookplaat omdat deze ferromagnetische bodems hebben, welke wrijving doen ontstaan waardoor de pan opwarmt.

Beste inductie pannen

Inductie pannen zijn een aardige investering en daarom wilt u natuurlijk pannen van de beste kwaliteit. Maar welke inductie pannen passen het beste bij uw behoeftes? Speciaal daarvoor heeft Kookexpert een adviespagina, waarmee u de beste soorten pannen voor uzelf uit kunt zoeken. Daardoor bent u verzekerd van een passende aankoop!

Wokpan inductie

Bent u op zoek naar een wokpan die geschikt is voor uw inductie kookplaat? Bij Kookexpert kunt u kiezen uit een groot assortiment inductie wokpannen. De wokpannen zijn gemaakt van stevig materiaal en geleiden de warmte goed. Zo heeft u in een handomdraai een lekkere wokmaaltijd op tafel staan.

Grillpan inductie

Kookexpert heeft een groot assortiment inductie grillpannen van mooie merken. De grillpannen zijn gemaakt van materialen die geschikt zijn voor inductie. De warmte wordt goed verdeeld door de pan waardoor u gemakkelijk kunt grillen. De inductie grillpannen zijn van topmerken en gaan lang mee.

Koekenpan inductie

Kookt u op inductie? Bij Kookexpert kunt u terecht voor een groot aantal inductie koekenpannen. De inductie koekenpannen geleiden de warmte goed en zijn gemaakt van stevig materiaal. De pannen zijn van bekende merken en gaan lang mee. U kunt kiezen uit pannen met speciale opties zoals een anti-aanbaklaag of een vaatwasserbestendige pan.


Verder bestaat ons assortiment inductie pannen uit: