Menu
Menu
Type Product
Serie
Prijs
Levertijd

Luigi Bormioli

alle Luigi Bormioli producten

Luigi Bormioli is een Noord-Italiaans merk dat zich specialiseert in kwalitatief hoogwaardige glasproducten. Niet voor niets vindt u van dit merk dan ook de mooiste kristallen glazen. Deze glazen worden speciaal ontworpen met het oog op helderheid en sterkte. De glazen zullen daarmee een indruk maken op uw visite als echte eye-catcher en zijn door hun schokbestendigheid ook geschikt in restaurants bijvoorbeeld. Neem snel een kijkje in de collectie en mix en match de waterglazen en wijnglazen uit de verschillende series.

Luigi Bormioli glazen

Luigi Bormioli staat bekend om zijn extra-heldere kristalglas en hoogwaardige kwaliteit. De glazen van dit merk zijn ontworpen om kwetsbaarheid tegen te gaan. Hiervoor zijn onder andere de stelen versterkt met titanium, zo zijn de glazen sterker, kunnen ze beter schokken opvangen en gaan deze langer mee. De glazen zijn ook geschikt voor industriële vaatwasmachines. De karaffen van Luigi Bormioli hebben een anti-drip coating gekregen om knoeien tegen te gaan, deze blijven ook behouden nadat ze in de vaatwasmachine zijn geweest.

Luigi Bormioli wijnglas

Het merk Luigi Bormoili staat bekend om haar prachtige wijnglazen die gemaakt zijn van het allerbeste kristalglas. De mooie vormgeving zorgt ervoor dat de glazen schitterend staan bij ieder servies. Zo kan de eettafel helemaal in stijl worden opgedekt. Door dit beeldige materiaal blijven de wijnglazen van Luigi Bormoili een zeer lange tijd netjes voor gebruik. Daarnaast blijven deze glazen ook een langere tijd netjes, door de goede focus op de kwetsbaarheid tijdens het ontwerpen. Met een wijnglas van Luigi Bormoili haalt u het comfort in huis.