Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Pizzaoven

Er gaat niets boven een pizza, vers uit eigen pizza oven. Wanneer u een hap neemt waant u zich meteen midden in Rome of op een idyllisch plekje in Toscane. Hoe kan het ook anders, want met deze pizzaovens worden u pizza's net zo lekker als de 'echte' pizza's uit Italië. Naast de heerlijke smaak zijn ze ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Ze zijn uitgerust met verschillende tools om bijvoorbeeld de temperatuur en warmte verdeling goed in de gaten te houden. Vindt hier de perfecte oven die u en uw vrienden doet wegdromen naar Italië

Pizza oven buiten

In de zomer is er niets fijner en gezelliger dan buiten eten, samen met familie en vrienden. Met een pizzaoven buiten ontstaat er ook nog eens een win-win situatie, aangezien de pizza's ook nog eens overheerlijk zijn. De pizzaoven zorgt voor warmte waardoor u lekker lang buiten kunt zitten. Daarnaast kunt u op uw gemak de pizza's bakken waardoor ze die verrukkelijke steenoven bodem krijgen. Zo waant u zich helemaal op vakantie in Italië. Bovendien zien pizzaovens er prachtig uit en zorgen ze voor veel sfeer in uw tuin of op het terras. Voor welke gaat u?

Pizza schep

Bent u een trotse eigenaar van een pizza oven? Dan mag een pizza schep uiteraard niet ontbreken. Met een pizza schep kunt u snel en gemakkelijk de pizza uit de oven scheppen. Vaak hebben de pizza scheppen een lange steel om de pizza's die verder in de oven liggen makkelijk te kunnen scheppen. Echter bieden wij ook pizza scheppen met een kortere steel aan in ons assortiment. Neem een kijkje en beslis welke pizza schep geschikt is voor uw oven.