Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Materiaal Lemmet
Materiaal Heft
Lengte Lemmet (cm)
Prijs
Levertijd

Slagersmes

Hieronder kunt u ons assortiment slagersmessen vinden. Door uitsluitend producten te leveren van bekende merken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan kan Kookexpert zijn kwaliteit waarborgen. U kunt door op onderstaande afbeeldingen te klikken meer informatie vinden over het betreffende product en om deze aan uw winkelwagen toe voegen.

Slagersmessen

Slagersmessen zijn grote scherpe messen die gebruikt worden om grotte stukken vlees kleiner te snijden. Slagersmessen zijn erg scherp waardoor u gemakkelijk door de verschillende soorten vlees kunt snijden. De messen zijn geschikt voor professioneel gebruik. De lengte van deze messen varieert tussen de 18 en 36 centimeter.

Slagersmes kopen

Wilt u nog een slagersmes kopen, maar weet u niet waar en van welk merk? Dan bent u bij Kookexpert aan het juiste adres. In ons assortiment bieden wij diverse slagersmessen aan tegen van verschillende topmerken. Ook vind u informatie over het behandelen en gebruiken van een slagersmes. Wacht niet te lang en laat uzelf inspireren op een gaaf slagersmes!