Selecteer op
Klantenservice

Gefu

alle Gefu producten

Het Duitse top keukenmerk Gefu bestaat al meer dan 70 jaar en staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige producten. Het assortiment aan geweldige keukenaccessoires wordt gekenmerkt door een perfect match van functionaliteit, kwaliteit en design. Dankzij continue innovatie zorgt Gefu er voor dat ze met haar tijd mee gaat en het werken in de keuken vergemakkelijkt met haar prachtige producten. Een spirelli, pastamachines, maatbekers, bakvormen, raspen en meer. Hieronder vindt u het uitgebreide assortiment van Gefu. Met behulp van de filter vindt u eenvoudig en snel uw ideale keukenaccessoire!

360 artikelen 1 - 80 van 360

Vorige12345

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Passerzeef Gefu Lotte Fijn

Passerzeef Gefu Lotte Fijn

€ 65,95

€ 54,95

360 artikelen 1 - 80 van 360

Vorige12345

Gefu keukenaccessoires

Het alom bekende Gefu biedt een ruim assortiment kwaliteitsproducten voor in de keuken, maar staat vooral bekend om haar raspen en snijders.

Gefu rasp

De raspen van het merk zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, geschikt voor onder andere kaas, sinaasappel en nootmuskaat. Het merk produceert 'traditionele' raspen, trommelraspen en raspen met vier zijdes. Een trommelrasp is erg veilig, omdat u niet met uw handen in de buurt van het mes komt.

Gefu Spirelli

De spiraalsnijders van Gefu zijn perfect om groenten mee te raspen. Je kunt de Spirelli gebruiken voor bijvoorbeeld Courgetti of salades. Door de scherpe bladen kunnen het groente en fruit erg dun gesneden worden. Met deze handige groentensnijder zorgt u voor prachtig uitziende gerechten. Gefu staat voor functionaliteit, kwaliteit en design.