Broodmes

Kookexpert heeft een uitgebreid assortiment broodmessen van de meest gerenommeerde merken. Doordat Kookexpert alleen producten levert van merken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan kunt u jarenlang van deze messen genieten. Als u op onderstaande afbeeldingen klikt kunt u meer informatie vinden over het betreffende product en heeft u de mogelijkheid het broodmes aan uw winkelwagen toe te voegen.

37 artikelen 1 - 37 van 37

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Broodmes Diamant Sabatier Delice

Broodmes Diamant Sabatier Delice

€ 41,50

€ 34,95

Broodmes Diamant Sabatier Riyouri

Broodmes Diamant Sabatier Riyouri

€ 36,50

€ 32,95

Broodmes Diamant Sabatier Integra

Broodmes Diamant Sabatier Integra

€ 39,90

€ 33,95

37 artikelen 1 - 37 van 37

Broodmessen

Broodmessen zijn voorzien van kartels, die ervoor zorgen dat u het brood kunt snijden zonder dat het scheurt of verkruimelt. Broodmessen kunnen niet enkel worden gebruikt om boterhammen mee te snijden, maar ook voor harde broodjes en sandwiches. Kookexpert biedt broodmessen van zeer hoge kwaliteit die jarenlang meegaan. In ons assortiment vindt u gerenommeerde merken, waaronder WMF, Diamant Sabatier en Global. De messen kunnen zowel door de professionele als hobbykok worden gebruikt.


Kartelmes

De grote van de kartels op de broodmessen zorgen ervoor dat de messen geschikt zijn voor verschillende type brood. Hoe grover de kartel, hoe geschikter het mes is voor hard brood zoals stokbrood. Het voordeel van een minder grof mes is dat het minder kracht vereist om te snijden en het dus bij zacht brood een fijnere ervaring biedt. In het geval van een minder grove kartel, is het mes minder geschikt voor brood types zoals stokbrood en andere hardere broodtypes. een bijkomend voordeel van een kartelmes is dat het ook perfect geschikt is voor het snijden van tomaten.