Menu
Menu

Klantenservice

Terug naar Klantenservice

Retourneren

Wij streven naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aangeven dat u het product retour wilt sturen.

U heeft nadat u dit heeft aangegeven nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen. Het product mag uiteraard worden gepast indien dat van toepassing is maar mag niet beschadigd zijn en dient (indien mogelijk) in de originele verpakking retour te worden gestuurd. U zult begrijpen dat het artikel als nieuw verkocht moet kunnen worden om uw aankoopbedrag retour te ontvangen. Indien het product beschadigd retour wordt gezonden kunnen de kosten hiervoor bij de consument in rekening worden gebracht.

Gratis retourneren is mogelijk indien u het pakket vanuit Nederland, België, Duitsland Frankrijk of Oostenrijk naar ons retour stuurt, uiteraard dient u het pakket te retourneren in het land waar u uw bestelling heeft ontvangen. Indien u vanuit een ander land uw bestelling retour stuurt zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. Retourneren is gratis indien u gebruik maakt van het retourlabel dat u van ons ontvangt nadat u de retour online heeft aangemeld. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder of zonder voorafgaande melding retourneren, dan zijn de kosten wel voor u. Voor het juiste retouradres verwijzen wij u naar de bevestigingsmail van de bestelling.

Retour sturen
Om het artikel dat u wilt retourneren aan te melden kunt u inloggen op uw account of naar retourneren gaan. Volg simpelweg de retourinstructies zodat u een etiket met het retouradres ontvangt waarmee u uw product geheel kosteloos aan ons retour kunt sturen via PostNL. Heeft u geen printer in huis om het retourlabel uit te printen, geen probleem, bij het inleveren van uw pakket kunt u het retourlabel van uw smartphone laten scannen.

Nadat u het product retour heeft gestuurd of heeft aangemeld zal het aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten van de heenzending) zo snel mogelijk aan u retour worden overgemaakt. Uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld dat u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, betalen wij u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u het product heeft aangekocht. Voor deze terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. Vaak gebeurt de terugbetaling echter al binnen 1 à 2 werkdagen. Indien u heeft gekozen voor achteraf betalen vervalt de factuur van de geretourneerde producten uiteraard.

Ruilen
Wilt u een ander artikel ontvangen? Stuur dan uw artikel(en) volgens bovenstaande procedure retour en plaats zelf een nieuwe bestelling in de webshop. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.